Beoordelingen van Doozo Leeuwarden

Recente recensies

5.0
R Wind
vandaag

Was goed verzorgd .....heerlijk gegeten

Jeay
vandaag

Heerlijk

Anoniem
gisteren
Bas Kirchhof
18 januari 2022

Heerlijke sushi, wel wat aan de prijzige kant als je het vergelijkt met andere toko’s

Kees Peenstra
18 januari 2022

Mag écht een stuk meer rijst bij!! Verder was het heerlijk!

Koopmans
16 januari 2022
F Hoekstra
16 januari 2022
Marcel
16 januari 2022

Als ik goed en veel wil eten, bestel ik bij jullie! Enorm blij dat jullie ook buiten Leeuwarden bezorgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wietze
16 januari 2022

Erg lekker en goede service

Karin
16 januari 2022
Wiepie
16 januari 2022
Gros
16 januari 2022
Carin
15 januari 2022

Rijst was wat slap

Niels
15 januari 2022

Altijd top 👌🏻

L
14 januari 2022

Bezorging duurt gewoon erg lang

Corine
14 januari 2022
Ellen
13 januari 2022

Absoluut m’n lievelings sushi!

Suzanne Hoekstra
13 januari 2022

Wauwie!!! Wat een sushi feestje!

Kirsten
13 januari 2022

Overheerlijke sushi, fraai gepresenteerd en netjes op de afgesproken tijd klaar. De lekkerste uit de omgeving!

Meinie
13 januari 2022
Erna Van Houten- de Vries
12 januari 2022

Ikzelf had een koud gerecht mijn man een warm gerecht en vond dit niet echt warm meer. Wel lekker gegeten maar mocht wel wat warmer.

John Visser
11 januari 2022

Altijd zeer tevreden. Was weer heerlijk 👍

Marcel Duizendstraal
10 januari 2022

Poke bawl's weer uitstekend. Laatst bij DoubleFF gehaald omdat die na 21:00 open waren maar dat kwam niet in de buurt van deze kwaliteit. Dame die het komt brengen altijd vriendelijk en aardig en vooral op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madeleine
9 januari 2022

Heerlijk gegeten, lekkere smaken. Zag er mooi uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ivo
9 januari 2022

Top voor elkaar, keurig binnen het tijdframe en super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Imane
9 januari 2022

Het eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tolsma
9 januari 2022

Lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
9 januari 2022

Asian Calamari was prima, met lekkere dipsaus. Yaki Chicken Noodles was erg lekker. Mag wel wat pittiger, maar het was goed gevuld. De Tonkatsu Ramen viel tegen. De bouillon had eigenlijk geen smaak. Het vlees was lekker, maar kon niet verhullen dat de soep erg saai was.

Tom
9 januari 2022

Mooie zaak! Goed geholpen

Monique Sirag’s
9 januari 2022

Het was weer heerlijk, super verse vis

Suus
8 januari 2022

Normaal ben ik echt te spreken over mijn pokebowl..Maar nu even niet.. De smaak was anders,mijn uitjes niet crispy, de gamba's waren wat kleffig en niet knapperig..Mijn worteltjes niet mooi groen en de rijst was ook anders.. Hoop dat het de volgende keer weer goed smaakt.. Helaas mijn excuus voor mijn schrijven, maar was niet oke..

R
8 januari 2022

Bezorgen mag wel snel was een kwartier te laat

Riemer
8 januari 2022

Prima op tijd, vriendelijke bezorger. Eten was heerlijk!

Kenneth
8 januari 2022
Manon Keijzer
7 januari 2022

Genieten!

Henk Vellinga
7 januari 2022

Super lekker en snel bezorgt

Suzanne
7 januari 2022

Duurde wel even, maar dan heb je ook wat, heerlijk gegeten. Gerechtjes die warm horen te zijn kwamen ook goed warm aan (wonen buiten centrum). Alles goed verpakt. Bezorger was vriendelijk en attent.

Breeuwsma
7 januari 2022

Het was weer top.Goede kwaliteit

Ilona
7 januari 2022

Zalig !!!!!

Frank
6 januari 2022
Sandra
6 januari 2022

Lekker as always, super vers altijd heeeerlijk.

Anita Robertson
4 januari 2022
A
4 januari 2022
Marieke
3 januari 2022

Was weer smikkelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thom
2 januari 2021
Lwd
2 januari 2021
A.wijma
2 januari 2021
Simone
1 januari 2021
Sonja
31 december 2021

Heerlijke sushi, goede kwaliteit en handige sushiboxen met veel variatie. Vriendelijk personeel, nette aankleding.

Krista
31 december 2021

Echt fantastisch. De rijsttafel overtreft alle verwachtingen

Karin
31 december 2021

Wat een superheerlijke en complete Aziatische rijsttafel! Erg verzorgd, top!

Greet
31 december 2021

Heel erg lekker!!!

N
31 december 2021
Johan
31 december 2021

Helaas voor de zoveelste keer de bestelde sojasaus vergeten

Aukje Schol
30 december 2021

Heerlijke sushi

Chris
30 december 2021

Heerlijke pokebowl met zulke verse vis en lekkere saus. Genoten, tot snel 🦐

Paulien
30 december 2021

Elke keer weer smullen en hele goede bezorging en service! Aanrader.

jan
30 december 2021
Renate
29 december 2021

Snelle bezorging, lekker eten. Warm bij aankomst en ziet er vers uit. Goed op smaak en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Hinke Amsterdam
29 december 2021
Van der Meer
28 december 2021
Sipke Hoekema
28 december 2021
Inge
28 december 2021

Zoals gewoonlijk heerlijke sushi! Helaas altijd te weinig soa saus. Extra aangegeven om derde zakje maar voor tweede x niet bij gekregen. Voor 18 stukjes vindt ik 2 zakjes echt vrij weinig!

Timo
26 december 2021
Niels
26 december 2021

5/5 !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerda
26 december 2021

Heerlijk en goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry Gerritsma
25 december 2021

1e kerstdag de Aziatische rijsttafel gegeten. In 1 woord top! Gemakkelijk te bereiden en alles was vers gemaakt, super op smaak gekookt. Meer dan genoeg voor twee personen. Goed gedaan mannen!

Simon
25 december 2021

(H)eerlijk gegeten , top 👍🏻

Erwin
25 december 2021

Sushi naar onze mening te groot, door alle rijst proef je de inhoud niet. Sochtends besteld en afgehaald maar toch 20 minuten moeten wachten.

A.Efdé
25 december 2021

Ik heb 24 december om 12.15 besteld om te laten bezorgen om 18.00 uur. Bewust ruim van te voren gedaan, helaas werd het pas om 19.30 bezorgd. Gebeld om 19.00 uur meisje aan de telefoon gaf aan dat het erg druk was, heb ik begrip voor maar 1,5 uur later is niet echt oké.

Ronald
24 december 2021

Verbazingwekkend dat zowel personeel en klanten geen mondkapjes dragen tijdens lockdown

Patrick van der Meulen
24 december 2021

Echt fantastisch weer! Bezorging keurig, het lijkt steeds verser en smaakvoller te worden. Hier dutten ze niet in, maar worden ze alleen maar beter! Alles is zo lekker en er is zoveel te proeven.. ga zo door!

W & W
23 december 2021

Mijn vriend en ik wilden graag de dag voor onze 'date' alvast bestellen ivm andere verplichtingen de dag zelf. Voor de zekerheid hadden we gebeld of dit mogelijk was. Het was geen probleem en op de dag zelf werd onze sushi in het tijdvak (buitengebied) bezorgd. Wij hebben genoten van onze sushi en vinden het altijd erg prettig dat onze 'eisen' worden gevolgd.(apart verpakt vegan sushi van vissushi, geen gember bij vegan sushi) Onze date was geslaagd!

Sytze
22 december 2021
Janke Vlas
22 december 2021

Beste sushi ever! Zo vers en smaakvol

Désirée
22 december 2021

Heerlijk gegeten pokébowl teriyaki en spiced chicken en dumplings. Heerlijk!!

GSD van Leersum
22 december 2021

heerlijke sushi, zoals we al langere tijd gewend zijn

Frans
22 december 2021

Heerlijk voor de lunch! Snel bezorgd ook.

K. Wijbenga
21 december 2021

Voor de kinderen is het veel te heet( bij gerechte en de gember) ze eten het niet op en weggooien vind ik zonde. Toen ik een klein hapje van het bijgerechten nam, sloeg dit op mijn luchtpijp en ik kon bijna geen ademhalen een hele nare ervaring. Zo jammer.

Andrea
19 december 2021

Is always perfect ! Thanks Guys

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Britt
19 december 2021

Yakitori en sushi besteld voor bij het voetbal kijken. Ontzettend lekker. Snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kooistra
19 december 2021
Sylvia
18 december 2021

Heerlijk!!!

Gerwin .
18 december 2021

Op tijd besteld 1545 uur , eten was niet compleet visite heeft moeten wachten met kleine kinderen dus dat was niet handig , 2de deel kwam half uur later pas , tevens zou er iets geregeld worden met korting of iets extra ivm het wachten maar dit is niet na gekomen . De bezorger gaf aan dat het extreem druk was terwijl ik om 1545 uur al had besteld voor 1715 dus dat gaat niet helemaal op . Jammer

Jan
17 december 2021
Niels
17 december 2021

Was weer top! En snel bezorgd!

Chris van der Zwaag
17 december 2021

Zoals andere keren heerlijke sushi. Continuïteit in de bestelling en kwaliteit en smaak.

Suzan
16 december 2021
Tanja
16 december 2021

Super lekker, en hele aardige medewerkster aan de telefoon. Alles was goed, behalve dat bij de asain spareribs ik het niet helemaal vertrouwde want het was nogal roze.

Maarten dikken
13 december 2021

Heerlijk zoals altijd 😁

Wietze
11 december 2021
S Nauta
11 december 2021
Hielke
10 december 2021

Weer super lekker gegeten! Top kwaliteit

Sandra
10 december 2021

Best pokebowl in town. Haha ik had wel heel zin om dat coole scooter/autoding in te pikken van de alleraardgiste bezorger :)

Inge Exel
10 december 2021

Heerlijk gegeten! Fijn snel klaar

Wietze
10 december 2021
De Groot
8 december 2021

Was weer voortreffelijk

popma
8 december 2021

helemaal prima, misschien wel de opmerkingen goed lezen. Bezorger kon het niet vinden maar ik had wel vermeld, waar hij moest zijn maar de bezorger had het niet gelezen.

F Hoekstra
6 december 2021
Mark Player
6 december 2021

Heel lekker, echter zou adviseren dat de personele in de keuken haar nets droegen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bijlsma
6 december 2021

Was heerlijk 👌🏼

Esther
6 december 2021

Jammer dat het een andere bezorger was. Was leuk geweest omdat het sinterklaas avond was en er meer familie was. Wel om gevraagd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JTMH
6 december 2021
Corien
5 december 2021

Het was heerlijk allemaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F Hoekstra
5 december 2021
Meester
5 december 2021

Zoals altijd toppie👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jitske
5 december 2021

Prima! Dit was de eerst keer dat ik bij jullie iets besteld heb. Goed bevallen!

Arjen
3 december 2021

Heerlijk gegeten! Jammer dat ik aan het einde een lange zwarte haar in mijn sushi aantrof. Even gebeld om het door te geven, en een beetje verbaasd achtergelaten door de reactie. Er werd gezegd dat dat uiteraard niet de bedoeling is, en dat er goed op gelet wordt. Natuurlijk besef ik me dat zoiets een keer kan gebeuren, maar een “excuses” kwam eigenlijk niet. Jammer!

Albert
3 december 2021

Top gerechten Verpakking/presentatie minder

Cox
3 december 2021

Was weer super lekker. Bezorging mag iets strakker. Thanks

G Bijlsma
3 december 2021

Jammer dat er €0,25 cent extra transactiekosten bij op worden gedrukt

Martin
3 december 2021

Beste medewerkers van Doozo, Wij halen regelmatig sushi bij jullie af omdat we buiten Leeuwarden wonen en zijn absoluut altijd tevreden. Vanavond hebben we besteld en ging het net even anders. Het volgende gedicht is vanwege de sfeer van de Decembermaand en helaas gericht naar 1 van jullie collega's. Til er alsjeblieft niet te zwaar aan. Lieve Vera, De smaak van jullie sushi is altijd een genot in onze mond, en als echte horeca collega's bij elkaar gaan klagen is dit vaak gegrond. Ook vanavond hebben wij weer genoten en was jullie dun gesneden vis weer heerlijk, maar schrok ik van jouw reactie aan de telefoon, zeg ik je eerlijk. Omdat Wasabi de sushi en sashimi echt afmaakt, willen wij liever niet dat deze te snel opraakt. Daarom is er bij de bestelling een text geschreven met de vraag naar extra van dit heerlijke groen, en bij een bestelling van €115, leek het mij dat jullie hier niet moeilijk over zouden doen. De bezorger kwam vlot en bracht het eten naar de

Oosterhof
2 december 2021
B.
2 december 2021

Tofu en tempe mogen wel gebakken zijn. Nu weinig smaakvol

Steven
1 december 2021

Super.

Christi
30 november 2021

Had goede verhalen gehoord van Doozo, maar ik vond het qua smaak tegenvallen. Yakitori zat veel pezen in, weinig vlees, calamaris zacht en klef. Sushi was wel goed van smaak.

W de Vries
30 november 2021

Deze maal iets te veel rijst. Maar wel heerlijk vers De topping er om heen is steeds het sesam zaad. Dat is bij sommige sushi te eentonig. Mis de viseitjes om de California maki etc. Dat hoor ik veel meer om me heen. Miss aandachtspunt??? Maar suc6 tot snel

Linda Vlietstra
29 november 2021

Verbeter punt, spareribs waren niet gaar en te veel vet. Ook geen 5 stukjes gekregen maar 4. Prijstechnisch te duur. Poke boll is prima en lekker. Kip stukjes zo zo, niet bijzonder

Bram
29 november 2021

Weer keurig in orde, van tevoren netjes gebeld en exact op het doorgeven tijdstip 2 heerlijk gevulde Pokebowls ontvangen. Het was weer smullen !!

Zandbergen
29 november 2021

Sushi was niet zoals we gewend waren, nu droog en harde stukjes in de vis. Ook was de bestelling weer niet compleet, geen stokjes en geen soja saus meegeleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eduard
28 november 2021

Was weer top!

Gelika Roemers- Groen
28 november 2021

Zoals altijd helemaal goed. Heerlijk gegeten.

Ilaysa van der Burg
27 november 2021
Hannie
27 november 2021
Karin
27 november 2021
Siska
27 november 2021
Suzan
26 november 2021
Maud Werner
25 november 2021

Heerlijke sushi, snel geleverd!

thom
25 november 2021

wederom top sushi en top poke bowl. Keep it up!

Veenstra
24 november 2021

Lekkere bowl, ik miste alleen mijn avocado:(

Janneke
24 november 2021

Het was heerlijk!

Nine
24 november 2021
Simon
24 november 2021

Vriendelijk personeel, maar de sushi was helaas echt niet zo goed. De vis was zeker al een dagje ouder, en volgens mij stond de sushi ook al even klaar. Hopelijk volgende keer beter.

Alhariri
23 november 2021

Lekkerst sushi van Leeuwarden

Bram
23 november 2021
Niels Konijn
23 november 2021

Was weer heerlijk ik miste alleen de edamamaboontjes die ik erbij had bestelt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F Hoekstra
21 november 2021

Vandaag voor het eerst besteld op aanraden van collega. Was super lekker en meer dan voldoende. Bezorging binnen de aangegeven tijd en vriendelijke bezorgster. We gaan hier zeker weer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stefan Tabak
21 november 2021

Netjes bezorgd op afgesproken tijd. Eten was heerlijk! Netjes verpakt en warme gerechten goed op temperatuur! Thanks mannen!

Gretha
21 november 2021

Echt een heerlijke poke bowl!

Antoinette
21 november 2021

Heerlijk!!! Zoals altijd!

Jdv
21 november 2021

Deze keer waren we wat minder tevreden. De sojasaus zat er niet bij en de warme gerechten waren koud en slofjes geworden. Zonde. De sushi zelf was heerlijk.

Slaghuis
17 november 2021
Désirée
17 november 2021

Heerlijk gegeten weer. Poke bowl Teriyaki en Spicy chicken!

Vos
15 november 2021

Ze waren zelfs 5 minuten te vroeg! Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AN
15 november 2021
A. Wiersma
14 november 2021

Ik werd keurig gebeld waarom de bestelling wat later kwam en kregen lekkere brownies voor het ongemak. Eten (wok noodles) was heerlijk en dusdanig aan grootte, dat we morgen niet hoeven na te denken wat we zullen gaan eten;-). Kortom: aanrader....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reina Peters
14 november 2021

Sushi was erg lekker en op tijd bezorgd! Super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Djurre
14 november 2021

Het eten was heerlijk, de beste sushi van Leeuwarden. Door drukte duurde de bezorging wat langer maar door een heerlijk onverwacht toetje voor het wachten waren we dit snel vergeten.

Es
14 november 2021

Heerlijk en op tijd

Femke
14 november 2021

Wederom ontzettend smaakvolle verse sushi gegeten. De yakitori spiesjes smaakten dit keer anders, maar het vlees was mals.

Tanja
13 november 2021

Avocado niet echt gesneden ): beetje te veel saus voor de kleine hoeveelheid rijst. En garnalen te lang gefrituurde. Te grote stukken kip, met veel te veel kruiden/panering. (Meer panering dan kip) en evht heel veel kruiden er gewoon op gegooid? Gewoon nogal uit verhouding allemaal.

Anoniem
13 november 2021

De lekkerste sushi van Leeuwarden. Werden keurig gebeld dat sushi iets later kwam, slechts 10 minuten, prima service!

Judith mulder
12 november 2021

Vriendelijke bezorging

Linda
12 november 2021

Is wel eens beter geweest. Geen stokjes geen sojasaus. We hoefden voor de verandering eens niet te wachten tot het klaar was (normaal bij afhaal plus10 minuut) Alleen met de handen eten en geen soja maakte het wel een stuk minder.

Armin
11 november 2021

Was super!

Mirjam
7 november 2021

Prima service. Ze waren suhsi vergeten maar hebben het goed gemaakt door ze alsnog te bezorgen en dubbel aantal en een heerlijke choco brownie erbij. Dus top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bregje
7 november 2021

Miso ramen smaakte naar groentesoep. Viel helaas tegen. Sushi pregnancy box was prima; de vega met pompoen was niet mijn smaak.

Lourens
7 november 2021

Eten was goed, alleen geen stokjes, geen soja saus. Beetje jammer

Jelly Westerhof
6 november 2021
Dinand en Laura
6 november 2021

Lekker en mooi op tijd!

Jolanda
6 november 2021
Sylvia Van Den Berg
6 november 2021

Stabiele top kwaliteit

Saskia
6 november 2021
Alhariri
4 november 2021
Krista
2 november 2021
H
2 november 2021

Lekker maar niet zo goed als de vorige keren

Carmen
1 november 2021

Heerlijke sushi en de pokebowl ook! Zeker een aanrader om hier een keer bij te bestellen! Zo lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Galiën
1 november 2021

Voor het eerst bij jullie eten besteld. Wij hebben echt zalig gegeten en komen zeker bij jullie terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
1 november 2021
Sylvia
31 oktober 2021

Heeeeeerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wagenaar
31 oktober 2021
Dymphie
31 oktober 2021

Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde en ik heb afgehaald. Het stond binnen een half uur klaar en het was erg lekker. We kregen 2 zakjes sojasaus per persoon en de gember, dat was krap, maar dat is per persoon verschillend.. Het eten was heel erg lekker en smaakvol. Zacht wat zacht en knapperig wat knapperig moest zijn. Prima!!

Thea
30 oktober 2021

Vreemde bijsmaak en de salade smaakt helemaal niet vers voor mij niet weer

Jorritsma
30 oktober 2021

Was eerste keer maar ook laatste keer. Eten was helemaal koud toen het bezorgd werd en sushi weinig smaak. Spareribs precies hetzelfde, koud en geen smaak

John Visser
29 oktober 2021

Het eten was weer heerlijk🔝We zijn altijd zeer tevreden...👍

Xandra
29 oktober 2021

Heerlijke pokebowl gehad voor de lunch, lekker vers en goed gevuld! Echt een aanrader. Ook de bezorging, een vriendelijke jongeman, was prima op tijd (ik had iets vooruit besteld). Kortom, graag tot een volgende keer!

Lia
28 oktober 2021

Vers en op tijd bezorgd

D.
28 oktober 2021

Een heerlijke poke bowl. Al was de kip wat droog.

Charlotte
28 oktober 2021

Altijd lekker en vers!

Kalkdijk fysio
28 oktober 2021
Henk
27 oktober 2021

Vond de noodles bitter smaken. Helaas niet voor herhaling vatbaar. Wel keurig verpakt en lekker warm bezorgd.

Gert
27 oktober 2021
Pier
27 oktober 2021

het was weer een hoogstandje! heerlijke sushi! de kipsaté is echt geweldig! de gyoza was heerlijk! sashimi tonijn was super!

Hendrikje Marinus
26 oktober 2021
Irma
26 oktober 2021

Tempeh noodles, maar de tempeh was tofu en ook de shrimp waar ik extra voor had betaald, zat er niet bij. Verder prima op smaak en snel bezorgd, dus doen we niet te moeilijk over.

Fiënne
25 oktober 2021

er ging even iets fout bij de bezorging/bestelling maar dat vond de leuke bezorger niet zo erg:)

Jildou
25 oktober 2021

We misten een aantal stukjes sushi. Na een telefoontje werd al vrij snel de volledige bestelling bezorgd plus een extra stukje brownie als goedmaker. Top service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaske Romkes
24 oktober 2021

Smaakte heerlijk, royale portie en keurig op afgesproken tijd

Munniks
23 oktober 2021
Wes
23 oktober 2021

Eten was weer super. Alleen het bezorgen duurde even te lang

Niels
23 oktober 2021

Top!

Virginia
22 oktober 2021
An
22 oktober 2021

Heerlijke poke bowl!

Jeff
21 oktober 2021

Sharing is Caring Deluxe - superlekker!

Marvin baron
20 oktober 2021
Nina
20 oktober 2021

Het eten was heerlijk, super goede kwaliteit en het was ook nog snel bezorgd. Min puntje was alleen dat er een zwarte haar op de bodem van de poke bowl lag..

Gerard
19 oktober 2021

Eten was heerlijk, vooral de sushi was goed, lekker plakkerige rijst met erg verse vis die perfect was klaargemaakt Helaas was een flink deel van mijn noodlesoep gaan lekken ik vermoed tijdens de bezorging, mijn handen en broek zaten eronder bij het aannemen. Overigens was er door het lekken dus helaas ook minder soep, en was er eten tussen de deksel en het bakje gekomen

Vincent
18 oktober 2021

Poke a bowl was top! Was er binne 30 minuten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M de Vos
18 oktober 2021

Ramen 🪟 soep was erg lekker! De wokRamen miste wat gekruidheid volgens mijn dochter, maar al met al boven verwachting. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
17 oktober 2021

Waar voor je geld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johanna
17 oktober 2021
Henry Vossen
17 oktober 2021

Zoals altijd. Kwaliteit uitstekend, hoeveelheid voldoende.

Esther
16 oktober 2021

Super lekker gegeten! Erg smaakvol👍🏻

marien
15 oktober 2021

Zoals altijd weer vurrukkulluk!! Dit x hadden we een pokebowl , maar ok de sushi is altijd heerlijk!

Lourens
15 oktober 2021

Voor de eerste keer een wat mindere ervaring dit keer helaas. Bezorging duurde in mijn beleving te lang ( > 1 uur) ik begreep dat de bezorger mijn adres niet goed wist te vinden.

Oebele Douwstra
15 oktober 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten! Allebei een poke bowl besteld en dat zal niet de laatste keer zijn! Super op smaak en heerlijke varianten om te kiezen! En als toetje de brownie doet de deur wel dicht..😅 bedankt!

LC Huang
14 oktober 2021
Eh
14 oktober 2021

Superlekkere sushi en ook jullie pokebowls. Als tip zouden jullie ook qua pokebowls de smaken kunnen variëren door bijvoorbeeld een pokebowl met mango toe te voegen (nu overwegend umami als smaak)

Siety Feijen Wolthuizen
14 oktober 2021

Heerlijke sushi en exact op tijd geleverd@

Van erven
11 oktober 2021

Had het pittiger verwacht

Yvonne mulder
11 oktober 2021
De Boer
10 oktober 2021

De verpakking lekte een heel spoor vet over de vloer bij bezorging. Misschien iets aan de verpakkingen doen. Eten was heerlijk.

Karin
9 oktober 2021
Bouma
8 oktober 2021
Ciska
8 oktober 2021

Was weer heerlijk!

Pier
6 oktober 2021

culinair hoogstandje! Heerlijk gegeten! hmmmmmmmm jammie,jammie doen we gauw nog eens! Vriendelijke bezorgster!

Emma
4 oktober 2021

Lekkere sushi en fijn dat er voor zwangere/vegetarische mensen ook genoeg keus is. Ik heb helaas de papadum niet meegekregen en wel betaald.

Marian Bijlsma
4 oktober 2021
Karen
3 oktober 2021
Derek Hofman
2 oktober 2021

Altijd goed

Annie
2 oktober 2021

Sushi was prima. Niet echt crispy. En de smaken leken erg op elkaar

Marcel Duizendstraal
1 oktober 2021

Poke Bowl elke keer weer top. Zeker de spicy varianten. De jongedame die het brengt is vriendelijk en belangstellend. Prima eten en goede service.

Jelly Veenstra
1 oktober 2021

Heerlijke sushi. Ruime keus en bestelling online stond op afgesproken tijd klaar!

Ilonka Heinen
1 oktober 2021

Heerlijk! Zag er mooi uit allemaal! We hebben zeer genoten! Het was alleen wel erg jammer dat wij niet konden zien wat, wat was. Het zou nog leuker zijn om dat te weten, zeker voor het bestellen de volgende keer. Want dat gaan we zeker doen! Wat wel wat gek was..de Rainbow Futomaki (die herkenden wel wel) waren alle vier verschillend van formaat. Eindigen met iets minder positiefs voelt niet goed aangezien we echt heerlijk hebben genoten dus allen… dank dank! Tot de volgende keer!

Aron
30 september 2021

Iedereen heeft heerlijk gegeten.

Niels
30 september 2021

Helaas zat de extra bijbestelde portie wasabi er niet bij. Evengoed lekker gegeten.

Carina
29 september 2021

De kwaliteit vd sushi viel ten op zichtte van vorige keren tegen. Er zaten ook geen eetstokjes bij zoals anders.

Jan Broekroelofs
28 september 2021

Prima service en eten

Niels
28 september 2021

Altijd bereid om wat extra te doen/ aan te passen voor bijvoorbeeld de kleine kinderen. Fantastische service en altijd vriendelijk. Niet onbelangrijk: erg lekkere pokebowls!

YB
28 september 2021

Poke Bowl Beetroot was zeer boven verwachting! Lekkere hoeveelheid toppings, niet te vel rijst in verhouding, goed formaat. En de sushi rolletjes waren zeer goed en lekker gemaakt. Bezorging snel en netjes afgeleverd.

Loes
28 september 2021

Perfecte sushi en pokebohl. Vers gemaakt, ingrediënten nog knapperig en rijst zelfs net niet koud. Heerlijk!!! Echt voor herhaling vatbaar

Mo
27 september 2021

Ik bestelde mix van sashimi. Normaal is de kwaliteit hiervan om te zuigen. Dit keer vond ik de kwaliteit minder of het was verkeerd gesneden. De zalm en coquille waren goed, de hamachi en tonijn vond ik hierdoor minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hemeltjen
26 september 2021

Helaas 2h moeten wachten op de levering. De sushi van goede kwaliteit en lekker. Wel ook 1 andere soort gekregen dan besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
26 september 2021

Heerlijke sushi, goede kwaliteit! Alles wordt netjes verpakt geleverd met voldoende sojasaus, gember, wasabi en eetstokjes. Bezorging ook prima op tijd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lori Bene
26 september 2021
Familie Bootsma
26 september 2021

Eten van prima kwaliteit en erg smakelijk. Minpunt de bezorging. Alhoewel ruim op tijd besteld was de bezorger ruim een kwartier te laat. De kwaliteit van eten zorgde wel voor compensatie.

JW Kijlstra
25 september 2021

Gewoon niet lekker

Mia Draaisma
25 september 2021

Alles smaakvol alleen geen 4 spicy tuna in bestelling..beetje jammer

T d
25 september 2021

Beste assortiment sushi en pokebowls in de omgeving leeuwarden, harlingen en daar tussen De concurrentie is van een echt mindere kwaliteit!

Milan
24 september 2021

Heerlijke Ramen en sushi, zeker een aanrader!

Ahmed
23 september 2021

Kwaliteit is nog steeds goed, maar laatste tijd heb ik het gevoel dat er meer olie word gebruikt bij de wok noodles.. ondergedeelte weekt er in dan

Pietrick de Vries
21 september 2021
Virginia
21 september 2021
Robert
20 september 2021
Daphne Kiewiet
20 september 2021

Het was er snel en weer heel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kris
20 september 2021

Afgelopen keer twee noodles besteld. Was echt een domper, kip was geleiachtig, de noodles niet goed gaar. De tofu had een raar smaakje en er zat amper groenten in. Nogal jammer voor een forse 12,50 per maaltijd. Volgende keer toch maar een ander restaurant proberen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wieme
20 september 2021

Om 17.50 uur besteld voor tijd tussen 19.00 uur en 20.00 uur. Bestelling werd om 20.10 uur geleverd. Zag er anders uit dan anders? Donkerder gekleurd...verder wel gewoon lekker! Daarnaast: Beef was nog echt heel rood/rauw. Zou fijn zijn als er iets meer indicatie van levertijd is. Of als je berichtje krijgt als men vertrekt (wonen in buitengebied van Leeuwarden)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

.
19 september 2021

Heerlijk en een gezellige bezorgster

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
19 september 2021

Heerlijk!! Beste sushi van Leeuwarden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Kroes
19 september 2021

Als er 45 minuten wordt afgesproken is 1 1/2 uur veel te lang. Dat dienen jullie dan in mijn ogen te compenseren. Aangezien dit de tweede keer achtereen was dat het zo lang uitliep is het voor ons na zeker 10 bestellingen de laatste keer geweest. O ja en indien er iemand van Doozo contact op wil nemen zal dit de bedrijfsleider moeten zijn , op nummer 06 20206679

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
18 september 2021
Willy Bruining
18 september 2021

Het was weer heerlijk

Amber
18 september 2021

Heerlijk en goede bezorging!! De papadums als side dish is een echte aanrader :)

Irene Ruijs
17 september 2021

Verrukkelijk, vooral die met eendelever

Anoniem
17 september 2021
Frieswijk
17 september 2021

Heerlijke verse sushi gegeten. ELK HAPJE WAS EEN GENOT. PRECIES OP TIJD AFGELEVERD. .

Mischa
17 september 2021
Wietse
17 september 2021
Virginia
17 september 2021

8/10 eten was heerlijk

De Gries
16 september 2021

Normaal is het eten suuuper lekker, maar dit keer hebben wij er jammer genoeg niet van genoten. De garnalen waren slap, taai en kleiner dan eerst.

Jan Muis
15 september 2021

Voortreffelijke sushi. Spatvers en compleet met stokjes, soyasaus, wasabi en gember geleverd. Een traktatie 👌

Marleen
12 september 2021

Gewoon de lekkerste sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
12 september 2021

Bezorging was op zich goed maar het duurde bijna anderhalf! uur. Ik was van plan te gaan bellen maar toen werden wij gebeld. Dat was wel weer een pluspuntje. Eten was echt heerlijk! Oh ja de wasabi lag in een “hoopje” boven op en werd niet gelijk herkend. Misschien er apart bij doen? Nu was het in 1 hap in de mond en dat was een beetje te veel van het goed 😉

Simon
11 september 2021

Het was weer heerlijk

Miek
11 september 2021

Wachttijd 1 uur en drie kwartier. Het zou fijn zijn dat je een seintje krijgt wat de wachttijd is voordat je besteld. Ik vind dit een veeel te lange wachttijd.

Henk zonderv
11 september 2021
Bijlsma
11 september 2021

Half uur later dan afgesproken. Helaas. Verder heerlijk als altijd!

Mark Zoetemeijer
11 september 2021

Top zolas altijd

Herman Hoedemaker
10 september 2021

Werkelijk heerlijk!

Moos
10 september 2021
Twan Van hattem
9 september 2021

Lekker 👌

Baukje
9 september 2021
Brammetje
9 september 2021

Elke keer keurig voor elkaar, heerlijke pokebowls, aanrader !

Ahmed
9 september 2021

Eten was goed en lekker zoals altijd, bezorging duurde dit keer wel langer dan normaal gesproken.

Gien
9 september 2021

De smaak was weer geweldig! Spicy tuna in pokebowl uitmuntend. Enige minpunt; dit keer erg weinig rijst in de pokebowl.

Marvin
8 september 2021
Nathan
7 september 2021
Johanna
7 september 2021

Lekker en vers!

Iris
6 september 2021
Bijlsma
6 september 2021

was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucas
5 september 2021

Eerste x dat ik de wok noodles heb besteld ipv ramen of een poke bowl, en vond dit een stuk minder goed. Heel vlak in smaak, kon wel wat meer spice gebruiken. De kip zelf was wel lekker gemarineerd maar verder was het erg saai. Ook erg onvriendelijke bezorger mansje, die had klaarblijkelijk geen zin in werk, kon geen hoi of doei vanaf. Alsnog shoutout doozo, de rest is top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
5 september 2021

Het was weer heerlijk! Echt een feestje. Het grove zout over de edamame begrepen we allemaal niet. Structuur is niet fijn en daardoor werd het veel te zout. We hebben ze daarom afgespoeld. Bezorging duurde een stuk langer dan in eerste instantie was aangegeven dat was wel jammer.

Miriam
4 september 2021
W & W
2 september 2021

De sushi was snel bij ons (we wonen nl in een 'buitendorp' en dan zou het mogelijk wat langer duren). De sushi was heerlijk vers, niet zout en puur van smaak.

Henk Haasdijk
2 september 2021

Fantastische Sushi! Enorm genoten! Tip : bestel de Tempura zalm roll

Pieter
30 augustus 2021

Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerry
30 augustus 2021

Heerlijk verse sushi zalm met avocado gegeten. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marise Reitsma
29 augustus 2021
A en H Postma
29 augustus 2021

Eten was top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
29 augustus 2021

De pokenowl was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N
29 augustus 2021

Was weer top, alleen zat warm en koud eten wel bij elkaar in 1 tas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nynke
29 augustus 2021

Supersnelle levering in Grou en heerlijk gegeten!

Vasilka
28 augustus 2021
Sjoerd
28 augustus 2021

Het waren prima poke bowls en mooinop tijd gebracht. Lekker gegeten

Jildau
28 augustus 2021

Heerlijk gegeten, top kwaliteit en goede service!

D Visser
28 augustus 2021

bezorging boven verwachting op de fiets, en alles super in orde

kooistra
28 augustus 2021

gewoon lekkere shushi

Renate Jellema
28 augustus 2021

Fijn, dat de hoeveelheid rijst is afgenomen, zodat er geen eten verspilt hoeft te worden.

Yvonne
27 augustus 2021

Was super

Aneta
27 augustus 2021
Gerrit Pasma
27 augustus 2021

Eten smaakt goed. De hoeveelheid die we bestelden was precies genoeg. Bestelling kwam ook netjes binnen het tijdsbereik. Hele fijne bestel en bezorg optie voor Sint Annaparochie. Het keuze assortiment voor de sushi zou wel wat uitgebreider kunnen (bijv. Pittige tonijn hosomaki)