Beoordelingen van Doozo Leeuwarden

Recente recensies

5.0
Tineke Jansma
5 december 2022

In één woord, super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

José Krikke
4 december 2022
Claudia
2 december 2022

Al vaker besteld omdat het altijd heerlijke pokebowl zijn. Vandaag viel het tegen. Weinig rijst en de rijst die erin zat was en door elkaar geroerde plakkerige prut met saus. Anders is het veel puurder

Maria
1 december 2022
Olaf Hermus
30 november 2022

We hadden 2 poke bowls besteld en deze zaten onder de saus? Dit staat niet bij het product aangegeven, door mijn azijn intolerantie eet ik geen koude sauzen en dressings, dus helaas moest de air-fryer maar even aan. Zet het er aub even bij op de site bij de ingrediënten dat had ik zonder saus kunnen bestellen

Monique
30 november 2022

Snel, warm en ontzettend lekker!

Ano
30 november 2022

Vreselijk de noodles waren aan elkaar vastgeklampt als voorgekookte spaghetti. Kreeg een aardige meneer aan de telefoons en ze zouden het compenseren. Goede klantenservice dat dan weer wel. De papdums waren wel okay overigens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AW Pillen
28 november 2022

Ik bestel altijd dezelfde pokébowl en merk de laatste tijd dat er steeds kwaliteits schommelingen in zitten. De ene keer is hij super goed en de andere keer laat ik het staan. De moeite nu dus om er iets over te schrijven. Deze keer was de kip niet zo krokant als anders en waren sommige zeewier stukjes niet meer goed. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
28 november 2022

Pokebowl, sushi, asian ribs, loempias en gyoza besteld. Allemaal heerlijk! Wordt bezorgd in een dorp 17km verderop echt top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margriet
27 november 2022

Heel lekker

Fred Blume
26 november 2022

Heerlijk verse sushi en pokebowl. Prima kwaliteit.

Stienstrs
25 november 2022

Wij hadden 3 pokebowl besteld. En we vonden ze erg lekker. Wel vind ik de prijs zeer hoog totaal. Voor 1 pokebowl al 14 euro. Aangezien ik er 3 had was dit erg duur.

Ann
24 november 2022
Ineke
24 november 2022

Het was allemaal prima voor elkaar!

Smid
23 november 2022

Nog steeds prima. Zoals altijd

Marsha
23 november 2022

Was weer heerlijk.

Maria
20 november 2022
Senkora
20 november 2022
Wiersma
20 november 2022

Het eten was helaas koud, maar na opwarmen in de magnetron, lekker gegeten.

Frank Westerhof
19 november 2022

Top!!

Marrit Velt
19 november 2022

De California uramaki had geen masago en die miste ik! De crispy salmonel futomaki vond ik niet crispy, maar sowieso kwestie van smaak wellicht dat deze me niet smaakte. De nigeri fijne hoeveelheid rijst, relatief weinig.

Marloes
18 november 2022

Heerlijke sushi, niet precies wat we besteld hadden .. maar lekker was het wel!

E Roosjen
18 november 2022

Altijd leuk als de bel gaat en je bestelling wordt gebracht. Deze keer was het een jongedame (geloof Tara haar naam), die ook nog een leuk praatje kwam maken . eenmaal de sushi uitgepakt waren we weer helemaal blijf wat voor ons stond. VERS Lekker Dit zijn wel de kern woorden voor doozo. kortom helemaal blij

Sien
17 november 2022
Nynke Koster
13 november 2022

Voor de eerste keer bij Doozo besteld, omdat ons vaste adres gesloten was. Heerlijke sushi, alleen... In een andere straat bezorgd... Gelukkig stond adres op de bon en was de persoon in kwestie zo aardig om onze bestelling naar ons toe te brengen. Wanneer de bezorging in vervolg goed verloopt, bestellen we zeker weer bij Doozo, want het eten is heel erg goed en ontzettend lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
10 november 2022
Jos
7 november 2022

Smaken waren goed, maar alle warme gerechten waren al volledig afgekoeld. En onduidelijk waar welke sausjes bij hoorden. Kortom, deze keer was het iets minder maar dat zal een uitzondering zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stelpstra
6 november 2022
Mariz
6 november 2022

Late orders. Ramen has less veggies and very fatty pork

Titus
5 november 2022

Zoals sushi hoort te smaken!

Kyra
3 november 2022

Bijna 2 uren gewacht op de bestelling. Niks extra’s gekregen.

Tea
3 november 2022

Heerlijke pokebowls en sushi.

Ewout Muntz
3 november 2022

Heerlijk eten. Alleen 80 min moeten wachten. Bezorger kon het niet vinden

Fedde sjoerdsma
3 november 2022

Altijd supper Voormekaar Dank voor et heerlijke eten vooral de bowls

A.
3 november 2022

Het vlees had wat warmer mogen zijn. De poke bowl was dan nog lekkerder geweest.

M.
3 november 2022

Poke bowl waar je van blijft eten, zo smaakvol!! De lekkerste 👌🏻

W
31 oktober 2022

Meestal top, deze keer wat minder lekker. Papadum matig, sushi ook.

Femke
30 oktober 2022
Femke
30 oktober 2022
Tea
30 oktober 2022
Bram
30 oktober 2022

Zsm gekozen om 18:20, werd bezorgd om 20:00.

Ioana
30 oktober 2022

Lekker eten, veel te laat bezorgd. Niet nog een keer.

Juju
29 oktober 2022
Harm de Jong
29 oktober 2022

Fantastisch! Smaak, hoeveelheid en gangvanzaken

W.
28 oktober 2022

Sushi verrukkelijk, zoals altijd. Brownie was helaas niet zo chewy en compact als ik gewend ben... Veel luchtiger dan anders en bijna tegen het droge aan. Recept misschien veranderd??

Nicolas van Amerom
28 oktober 2022
Smit
28 oktober 2022

Was prima ,hebben er van genoten .

Kylie
27 oktober 2022

De noodles soep was lekker heet en op de juiste temperatuur De sushi was sappig en de textuur was goed

Martijn Kentie
27 oktober 2022

Top!

Bootsma
25 oktober 2022

Bezorging was niet helemaal compleet: spicy tuna tartaar ontbrak helaas. Desondanks weer heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jannie
25 oktober 2022

Bijna 2 uren wachten op je bestelling is extreem lang en kan beter. Daarnaast krijg ik helaas geen reactie op mijn mailtjes over de pesto die wordt gebruikt in de vegan sushi (is dit vegan pesto?). Non-respons is echt slechte reclame. Wel vinden we jullie vegan sushi erg lekker en daarom bestellen we regelmatig.

W.Dijkstra
24 oktober 2022

Zoals altijd prima gegeten, echter de saus van de papadums was anders dan wij gewend zijn. Nieuw recept? Wat ons betreft weer snel naar het oude recept terug want wij vonden de bijgeleverde saus niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Visser
24 oktober 2022

Waren zeer tevreden. Smaak heerlijk,en ook voldoende 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G
23 oktober 2022
Shello
21 oktober 2022

Gisten hadden de ramen noodles deeg dingen met yummy erin vandaag ontbrak dat Sushi was lekker leuk gedaan met het blad erbij

LV
21 oktober 2022

Heerlijk en mooi binnen de beloofde tijd

Kylie
20 oktober 2022

Duurde erg lang en ik heb 2x moeten bellen omdat, ze moeiten hadden mijn huis te vinden reden hiervoor was dat ze zeiden dat het adres niet op Google maps stond. Heb van te voren zelf extra instructies geven hiervoor. De cup waarin de ramen kan beter. Je eet ze normaal in een bowl voor een reden. Nu zat al het lekker te ver naar benden. Brownie was wel lekker goede combinatie met de karamel op top. Rijs had zoeter gemogen. 3/5

Bert Kobus
19 oktober 2022

Normaal gesproken erg tevreden over de kwaliteit van Doozo. Maar vandaag een misser: tweemaal een lange haar in de vega-noodles…. Kan gebeuren, maar toch. Het werd er niet veel smakelijker van. De kip-teriyaki noodles wisten de kinderen niet te bekoren: te wijten aan de overdaad aan champignons. Sushi was gelukkig weer uitstekend!

Patricia
16 oktober 2022

Heerlijk, vers en vriendelijk personeel!

Jorritsma
15 oktober 2022

Heerlijk gegeten, binnen het uur geleverd zoals aangegeven. Niets op aan te merken

Schilder
15 oktober 2022

Meestal is het top, deze keer was het perfect!

Rik
14 oktober 2022
Anita Paap
14 oktober 2022

Heerlijke sushi’s en pokebowl gegeten van goede kwaliteit. Prima prijs-kwaliteit verhouding. Bezorging in 1 uur tijd op vrijdagavond rondom spitstijd. Ik bestel hier zeker weer.

Thom
13 oktober 2022
Ellen
13 oktober 2022

Prima pokebowls en sushi. De rijst verhouding met de vis is prima! Niet teveel rijst en een juiste hoeveelheid vis. Erg lekker gegeten voor herhaling vatbaar.

Kees Hendriks
11 oktober 2022

Heerlijk, erg vers, mooi verpakt. Advies om warm en koud niet in dezelfde tas te verpakken

Roel
10 oktober 2022

Heerlijk eten! (Would really suggest to use paper instead of plastic for a more environmentally friendly dinner )

Vellema
9 oktober 2022
Nelis
8 oktober 2022

Super!

Esther Scheffer
8 oktober 2022

Heerlijke noedels, echt aanrader, mals vlees en verse groentes Sushi 👌🏻

Niels
7 oktober 2022

6 sterren ipv 5!

aart
6 oktober 2022

er zat een stukje plastic in de dashi Udon, jammer. al gemeld per email.

Bas
3 oktober 2022

Hadden bij order een veel latere bezorgtijd doorgegeven, dus Doozo had ruim de tijd alles voor te bereiden. Alsnog half uur te laat bezorgd. Normaal zijn de poke bowls iets warm en vers, dit keer koud, droog en teleurstellend. Tijdje geen Doozo meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rene hansma
2 oktober 2022

super super super heerlijk vers en een mooie schone zaak vriendelijk ja echt een aanrader ik heb alleen de sushi nog maar geproefd dus al het ander moet nog maar dat zal ook wel hemels smaken

Esther van Nimwegen
2 oktober 2022
Robert
2 oktober 2022

yummyyummy

Gilles Antoine
1 oktober 2022

Heerlijke sushi en op tijd geleverd

Sjoerd van der Wijk
1 oktober 2022

Zoals altijd ,heeeeeeeeeeerlijk

Tineke Douwes
26 september 2022

We hadden 2 pokebowls besteld, maar we vonden ze niet lekker. sorry.

Smid
26 september 2022
Renske
25 september 2022

Kwaliteit: goed maar ik had maar denhelft van denhoeveelheid rijst vergeleken met vorige keren. Rond kwart over 6 besteld en tegen half 9 pas bezorgd (kreeg wel een net telefoontje)

Gerrit
25 september 2022

Rendang pokebowl was heerlijk! Sushi is ook altijd goed verzorgd. De crispy chicken vonden we niet een succes.

Arjan
24 september 2022

Bestelling na afgestemde tijd ruim 30 min. moeten wachten. Had gemeld dat ik besteld had en dat ik even plaats kom nemen omdat de bestelling nog niet klaar was. Na nog een keer te vragen van de medewerker of ik al besteld had moest ik nog eventjes wachten. Toen de bestelling klaar was heb ik een excuus gekregen voor het lange wachten en nog iets extra loempia’s gekregen. Eenmaal thuis gekomen was de bestelling koud en kreeg ik de indruk dat de bestelling al weggegooid was omdat er al saus gelekt was in het tasje van de bestelling. Denk dat mijn bestelling al een enige tijd klaar stond. Vorige keer heb ik ook al meer dan een kwartier moeten wachten dus kom hier nooit weer.

S. van N
21 september 2022

Perfect bereid, veel en vooral lekker!

M. Snel
18 september 2022
Alexander & Jantsje
18 september 2022

Het was deze keer niet in orde, alle andere keren wel. Het leek wel niet vers, een prakje pokebowl met twee plakjes avocado

Hilda van der Meulen
17 september 2022

Het was erg lekker,maar ik kreeg niet de poké bowl die ik had besteld. Dat was wel heel jammer. Ik had de kids poké bowl zalm besteld(ook nog met extra zalm),maar kreeg de sweet pumpkin. Dus verkeerde bestelling en €2,40 meer betaald. Het was heel erg druk,heb er niet over gebeld. Het was wel erg lekker hoor,maar hoop dat ik de volgende keer(die komt er zeker) het bestelde wordt bezorgd. Met vriendelijke groet,Hilda.

Adam
12 september 2022

Good Food = Good Mood 5 stars ! Also the service!

F. van der Leij
12 september 2022
Marijke
12 september 2022
Anita Robertson
11 september 2022
Aneta
10 september 2022

all delicious. like always:)

Dina
8 september 2022

Lekker gegeten goed verzorgd en ingepakt Zaak leuk ingericht schoon netjes vriendelijk personeel

Ingrid Stapensea
5 september 2022

Heerlijke sushi, verrukkelijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wilma
3 september 2022
Zijlstra
2 september 2022

Jullie pokebowls zijn altijd om.je vingers bij af te likken,.dus zit er bij deze bestelling ook niet over in (nog niet geproefd). De lijners in de vriendengroep willen graag een kleinere bowl, waardoor ze vaak een kinder pokebowl bestellen, maar de smaak is anders dan vd grote versie. Misschien omdaat er ingredienten zinn weggelaten zodat de smaak beter past bij kinderen. Dan missen ze toch de smaak vd volwassen bowl. Misschien een kleine en een grote variant vd volwassen powl aanbieden? Maar zoals ik zei: vooral complimenten!

Liesbeth Siebenga
30 augustus 2022

Erg lekker zoals altijd! Goeie service dankzij Michel. 5 sterren ook namens mijn collega's van het MCL.

Kasia de Vlugt
30 augustus 2022

De pokebowls zijn heerlijk en altijd lekker vers. Sushi is ook een aanrader.

Kevin
30 augustus 2022

Een hele grote portie. Mag ook wel voor dat geld. Helaas waren de noodles volgestopt met gember en dat overheerste heel erg. Dat was jammer.

Tanja
29 augustus 2022

Ik vind het eten bij doozo zo lekker dat ik het vanuit sneek ben gaan ophalen. Eten was top, behalve de soep.. die is normaal stukken en stukken beter dan gisteren. Ook ben ik een zwarte korte haar tegen gekomen in de poke bowl… dus ondanks dat het super lekker smaakte (behalve de soep) kan ik geen 5 sterren geven.

Shello
29 augustus 2022

Verpakking van de ramen had anders gekund nu eindigde de het vlees onderin wat het gerecht niet ten goede kwam. Dit was beter in een bredere kom geweest.

Marije Tenge
28 augustus 2022

Het smaakte niet waar ik dacht dat het naar zou smaken. Ik had garnalen dumplings in mijn noedels soep. Ik had garnalen verwacht. En de bouillon was ook heel apart. Moet je van houden dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hemeltjen
28 augustus 2022

Heerlijke sushi, altijd goede kwaliteit en super vers! Bestelling was niet compleet, maar werd keurig opnieuw gemaakt en alsnog gebracht. Heerlijke brownies ter compensatie gekregen. Top service!

Karin
26 augustus 2022
Jelly
26 augustus 2022

Het was weer super lekker! Ook de Rendang Bowl heeft ons verrast.

Janneke van der Meer
24 augustus 2022
Mariette
24 augustus 2022

Heerlijk vers!

Dijkstra
23 augustus 2022

Lekkere sushi en top bezorging

Maartje
22 augustus 2022

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jort
21 augustus 2022

Super eten, super bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
20 augustus 2022

1e keer hier besteld. Heerlijke sushi.

T van Slooten
18 augustus 2022

Heerlijk! En op tijd geleverd.

Lieske Molenaar
18 augustus 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging, keurig op tijd

Eva Wierenga
17 augustus 2022

Heerlijke sushi, bezorging had iets sneller gekund.

Niels
15 augustus 2022

Top zoals altijd!

Angela
14 augustus 2022

Lekker gegeten en vlotte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C. Vellinga
12 augustus 2022

Zoals altijd, heerlijk gegeten!

Roland Gommans
11 augustus 2022

4 poké bowls besteld, erg lekker! Super vers, hoeveelheid is meer dan voldoende voor een volledige maaltijd.

Gryt
11 augustus 2022

Superlekker weer en sneller gebracht dan verwacht!

Sabine
11 augustus 2022

Super lekkere sushi gegeten!

Gerrit
10 augustus 2022

Eten was wederom heerlijk. Enige minpuntje is dat de chilisaus heeft gelekt.

Liset
9 augustus 2022

Zoals altijd weer heerlijk. Precies op het aangegeven tijdstip afgehaald

Anne
8 augustus 2022

De noodles waren heerlijk. Maar ik weet niet wat er met de sushi was. Misschien was het een teveel aan roomkaas. Misschien smaakte de rijst anders? Maar het had niet de goddelijke bite die jullie sushi anders heeft…

Kasia de Vlugt
8 augustus 2022
Klaver
8 augustus 2022
Frank Dijkstra
8 augustus 2022
Marc
8 augustus 2022

Ik had beetroot poke bowl besteld. Ik kreeg een royale bak met een variatie aan groenten, geitenkaas en rijst. Ik had er een smakelijk avondmaal aan. Voor herhaling vatbaar.

Joke
8 augustus 2022

Lekkere sushi & bezorgtijd zoals afgesproken. Fijn dat er meerdere omliggende dorpen in de pilot zijn opgenomen. Ga hier zeker vaker gebruik van maken, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D W
6 augustus 2022

Heerlijk gegeten! We deelden de pokebowl teriyaki en genoten van de crispy chicken! Ruim op tijd bezorgd!

Sjoerd Slot
5 augustus 2022

Super lekkere poke bowls! Subliem 👌

Martijn Kemker
4 augustus 2022

Perfect gewoon! Echt heel lekker en vers allemaal. We hebben genoten.

Holter
4 augustus 2022

Overheerlijk en keurig op tijd !

Broers
2 augustus 2022
Colinda
2 augustus 2022

Heerlijk eten! De pokebowl was goed gevuld! Netjes op tijd gebracht. De bezorging was heel vriendelijk. Echte aanrader!!!!

Nienke
2 augustus 2022

Altijd lekker en goede snelle service!

Kasia de Vlugt
2 augustus 2022

Het was heerlijk en snel bezorgd!

Hebk
31 juli 2022

Doozo; zoals we van ze gewend zijn! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mikael
29 juli 2022

De sushi was erg lekker. De yakitori spiesjes waren echter gewone kipspiesjes, weinig bijzonderheid qua smaak voor yakitori.

Gerda
27 juli 2022

Nomnomnom! T smaakte weer heerlijk! Bedankt Doozo

Ted de Reus
26 juli 2022
Marvin
25 juli 2022
CJ
25 juli 2022

snelle bezorging en heerlijke verse sushi ! Aanrader

Niels
23 juli 2022

Subliem.

Kees Hendriks
23 juli 2022

Geweldig van smaak, mooi “verpakt” ruime keuze. Ontzettend vers. Toch wel ruim 15 minuten moeten wachten ondanks dat via internet was besteld. Hele vriendelijke medewerkster

Rachael
23 juli 2022
Peter
21 juli 2022
Marvin
21 juli 2022

Was weer heerlijk jammer dat ze op beide pokebowls de avocado waren vergeten

A.J.de Jong
19 juli 2022
Frans
19 juli 2022
YB
18 juli 2022

Eten super vers en lekker! Zoals altijd. Bezorging tot op de minuut perfect. Dank voor het fijne eten!

Niels
18 juli 2022

Ongeëvenaard.

J
18 juli 2022

Heerlijke sushi, heel vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lunia
16 juli 2022
Sybren
13 juli 2022

Vers, op tijd bezorgd. Gewoon heel goed. Oneindig veel lekkerder dan het gekoelde prefab supermarktspul.

Paulien
11 juli 2022
Bente Smid
9 juli 2022

Goede kwaliteit eten

Tineke
8 juli 2022

Was weer super lekker en netjes op tijd geleverd

Hil
8 juli 2022

Geweldig heerlijke sushi.

Esther Van Nimwegen
7 juli 2022

Super vers en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilian
4 juli 2022

Lekker en lekker vlot.

Betzema
4 juli 2022

Heerlijke poké bowl!

Edwin
4 juli 2022

Eten en bezorging goed maar voeg meer betalingsmethoden/mogelijkheden toe en haal in ieder geval het kwartje kosten voor de enige 2 betalingsmogelijkheden eraf, dit staat zo schrapperig, desnoods verdisconteren in jullie producten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
3 juli 2022

Vriendelijk geholpen aan de telefoon, nette bezorging. Maar het belangrijkste, de sushi was héérlijk. Goed verpakt en alles was netjes aanwezig. Over de inhoud en verdeling is goed nagedacht. Kijk uit naar de volgende bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bootsma
3 juli 2022

Was heerlijk! Alleen de papadum was jammergenoeg wat zacht.

Anoniem
3 juli 2022

Het heeft heerlijk gesmaakt. Elders wel eens besteld en alles proefde een en het zelfde en was aan de droge kant. Hier hebben we heerlijk en met plezier van gegeten. Niets op aan te merken. Was heerlijk!

EVE
2 juli 2022
Mirjam voogt
2 juli 2022

Heerlijke shusi!!

Krista
2 juli 2022

Ze zijn heerlijk, maar wel echt joekels. Bijna te grote sushi, maar de smaak maakt alles goed.

Michel Dijkstra
1 juli 2022
Smid
29 juni 2022

Niks op aan te merken

Anja
27 juni 2022

Al eerder besteld bij Doozo, en dan altijd zeer tevreden over de kookkunsten. Dit keer echter was de bestelde soep zuur. Deze soep al eerder gehad, dus we weten dat het anders hoort te smaken. Niet opgegeten dus ook. Vriendelijke groet, Anja

Lieske Molenaar
27 juni 2022

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andries
27 juni 2022

Zat helaas een stuk bot / graad in de tonijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agterberg
26 juni 2022

De poké bowl is echt heel lekker. Bezorging buiten de stad is echt top en ook nog keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
26 juni 2022
N
26 juni 2022

Altijd top, met kop en schouders de beste sushi van Leeuwarden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mollink
26 juni 2022

Lekker pittig

THOM FRANSEN
26 juni 2022

Via de site de bestelling gedaan, Alles goed overgekomen en heerlijk en verzorgd. Is voor herhaling vatbaar.

Westerhof
25 juni 2022

Was weer heerlijk

Vellema
25 juni 2022
BB
24 juni 2022

Was erg goed

Iris
23 juni 2022

Eten was snel bezorgd (binnen 50 minuten) en erg smaakvol. Zeker een aanrader!

T van Slooten
21 juni 2022

Gewoon top! Lekker vers. Was weer genieten.

Marjan Medema-Sleurink
20 juni 2022

Heerlijk!

Sonja Terpstra
20 juni 2022

Zoals u kunt zien bestellen wij vrij regelmatig bij Doozo, mede omdat wij Willem Nicolai goed kennen en mede omdat wij altijd heel tevreden waren over de kwaliteit van de geleverde producten. Misschien heb ik te lang gewacht met het invullen van een beoordeling. De laatste tijden vinden wij de kwaliteit hard achteruit gaan. Alles oogt niet meer topkwaliteit. AAA Tonijn zie ik niet. Zalm met veel vet (lijnen) Rijst shusi vallen uit elkaar. Weinig wasabi. Persoonlijk eet ik het liefst shasimi, vandaar ik het goed kan vergelijken. Als wij met het gezin thuis shusis willen eten bestellen mijn kinderen altijd bij Tao. Wij als ouders dus altijd bij Doozo. Ik weet dat heel veel producten enorm duur zijn geworden. Laten we het maar niet hebben over Tonijn trippel A en verse zalm. Ik snap ook dat je aan je verkoopprijs moet denken, want, ben je te duur dan loop je het risico dat men naar een concurrent gaat. Keuze genoeg immers. Voor mij in dit geval wil ik best iets meer betalen. Ik we

Suus
20 juni 2022

Heerlijke pokebowl! Grote portie waarbij de rijst en toppings goed in balans zijn. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
19 juni 2022
Henry Greuter
19 juni 2022

Heerlijk gegeten en snelle bezorging 👍🏼

V
17 juni 2022

Altijd top

Ed
17 juni 2022

Wij bestelden eerst hij de concurrent maar dit is tien keer beter iets duurder maar meer en beter van kwaliteit

D
16 juni 2022

Heerlijk verse producten. Niks op aan te merken. Prima in orde.

.
13 juni 2022
Mazen
9 juni 2022

Bezorgen duurde veel te lang!

G
8 juni 2022

Lekker gegeten!

Margriet Verloop
5 juni 2022
Huisinga
5 juni 2022
Corina
5 juni 2022
Margreet
4 juni 2022
Renate
4 juni 2022

Heerlijk, de beste pokebowls uit Leeuwarden!

Femke Marije
3 juni 2022

Heerlijk gegeten. Het was op tijd klaar, vriendelijk verwelkomt in de zaak en de site was heel gebruiksvriendelijk. De keuze is reuze!

Irma van de grint
3 juni 2022

Prima sushi, alleen jammer dat alles in plastic is verpakt

sterre
3 juni 2022
Yda
2 juni 2022

Gewoon top!

Ec
31 mei 2022

Het eten was goed , alleen erg jammer dat als je om 14:00 al besteld hebt en aangeeft dat het om 18:00 bezorgt kan worden dat je nog 3 kwartier moet wachten en er achter aan moet bellen.

A.Wijma
31 mei 2022

Hele goeie kwaliteit,en bezorging op precies de afgesproken tijd. Voor herhalig vatbaar

Angelique
31 mei 2022

Poke a bowl was heerlijk. Zeer smaakvol & snel bezorgd. Erg fijn dat er ook een optie is tot een kids bowl. Meer dan genoeg voor een kleine eter. Zeker voor herhaling vatbaar.

Linda
29 mei 2022

Heerlijk gegeten. Bezorging is volgens de doorgegeven instructies helemaal goed gekomen. Jullie hebben de beste poké bowls!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Oosterhoff
29 mei 2022

Zoals altijd perfect!

Niels
28 mei 2022
Jimmy
27 mei 2022

Vaak besteld en altijd goed. Deze keer helaas minder, de noodles waren aan elkaar geplakt waardoor het 1 grote homp was. Heb een foto gemaakt.

tanis
27 mei 2022

Echt super goed! Goede kwaliteit en snelle bezorging

Jitske
27 mei 2022
Ikke
27 mei 2022

Tis vast druk geweest op Hemelvaartsdag,.😉 bijna 1,5 uur gewacht op onze bestelling,. Maar dat was dan ook weer een tongstrelend avontuur. Goed op smaak,.

Veeman
25 mei 2022

We werden zelfs opgebeld met de mededeling dat bestelling sneller kon worden bezorgd dan de genoemde 60 min.en dat ze al onderweg waren. Service hoor! Het smaakte weer heerlijk.

Michel
25 mei 2022

Heerlijke poke bowl met warm Rendang vlees. En bij mijn deur in een verzamelgebouw gebracht! Super

renny riemersma
24 mei 2022

We hebben genoten van het eten .

Heidi Terpstra
23 mei 2022

Het was weer overheerlijk! Niets op aan te merken. Tot de volgende X

Lieuwe
22 mei 2022
Rens
22 mei 2022

Was iets vergeten te leveren bij afhaal, maar gelijk na m’n telefoontje thuis geleverd in Earnewâld, is toch helemaal geweldig!!!

Visser
22 mei 2022

Top. Heerlijk gegeten.

Van Oostveen
22 mei 2022

Overheerlijke pokebowl met echt veel tonijn!!

C
22 mei 2022

Meer dan 1,5 uur moeten wachten., misschien de klant hierover informeren?

Nyla
22 mei 2022

Erg genoten!

Stefan
21 mei 2022
Mischa
21 mei 2022

Sushi, sashimi en seizoen sushi met asperge en wakyu was heerlijk. Maar de bezorging duurde wel echt lang. Meer dan een uur.

Lieke Boers
21 mei 2022

Gisteren helaas niet zoals we van jullie gewend zijn. Doosjes saus allemaal met een open dekseltje waardoor zowel de dumplings als de loempia's zo slap als een vaatdoek waren. Ook de madame boontjes leken oud of in ieder geval niet hoe we het gewend zijn. Sorry. Bestelling wel echt keurig op tijd met een vriendelijke bezorger.

E. Kuipers
20 mei 2022

Bedankt voor extra gratis brownie. Super!!

J.V
20 mei 2022
Yda
19 mei 2022

Top,top, en nog eens top!

Ikke
19 mei 2022
Otto
19 mei 2022

Snel en heerlijk

Christel
18 mei 2022

Op zich was de bestelling prima Ik had deze keer rendang besteld. Eerlijk gezegd Was er voor mij geen succes ten eerste dacht ik dat het kip was. Jullie hebben dit niet op de site aangegeven dat het bief is. En dan is het koud eten. Normaal gesproken bestel ik altijd de spicy Chicken en die kipstukjes zijn wel warm. Kortom geen succes de andere twee gerechten wel

Veldhuis
18 mei 2022

Het eten was lekker. De bezorging duurde erg lang. Meer dan een uur en er zaten geen eet stokjes, sojasaus, bakjes en servetten bij

Peter
17 mei 2022

Heerlijke pokebowl gegeten! Exact op tijd bezorgd. Zou handig zijn om een iets kleinere (medium) versie te kunnen bestellen voor bijv. kinderen.

Marten
14 mei 2022

Doozo heeft de beste bowls van Leeuwarden voor de beste prijs.

Michiel
14 mei 2022
Wiepie
14 mei 2022

Heerlijk gegeten

Greta de Boer
14 mei 2022
Lennaert
14 mei 2022
Marcel
13 mei 2022

Top bezorging, sneller dan gepland. Sausjes misschien apart doen van de gerechten. Nu zat alles al onder de saus.

Marissa
12 mei 2022

Het eten was heerlijk en goed warm, genoeg groentes. Kortom: erg tevreden.

Irina
9 mei 2022

Sushi was great. No chopsticks although I ordered for 4 ppl, and no soy sauce.

M
9 mei 2022

Helaas ontbrak een deel van de bestelling. Hier gelijk over gebeld. Ik zou een mail krijgen dezelfde avond met een tegoed voor de volgende keer. Mail nog niet ontvangen. Is altijd wat jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelly
9 mei 2022

Het was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
8 mei 2022

Het was weer heerlijk, zoals altijd!!!

Martijn
7 mei 2022
Mariette wagenaar
7 mei 2022
Christina
4 mei 2022
C. G.
3 mei 2022

Usually we are happy with the quality of the sushi. This time we payed for extra soy sauce but only had 4 packages in the bag which was absolutely ridiculous. Also the sashimi was missing the tubes with the soy sauce. Generally we weren’t as impressed as usual.

Tjeerd van der Meulen
2 mei 2022

Mooie sushi en goed op smaak. Fantastische bezorging op tijd en op ons schip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brantsma
2 mei 2022
Klaas Westerhuis
1 mei 2022
ED
1 mei 2022

Goede sushi bezorgd buiten de stad. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hil
1 mei 2022

Opnieuw heerlijke sushi. Bezorging keurig op tijd en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kooistra
1 mei 2022

Was heerlijk!

Ingrid Doetjes
1 mei 2022

Was weer super lekker

Flikkema
30 april 2022

Het eten was heerlijk vers en verrassend lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Wel vind ik de prijzen erg hoog van de sushi. Van de pokebowl was de prijs-kwaliteit verhouding prima.

José Krikke
30 april 2022

Het was erg lekker en een geweldige service dat het in Grou bezorgd kon worden.

Monica van Gelderen
30 april 2022

Vond het een stuk minder dan dat we gewend zijn .

Mariska
29 april 2022
Vredeveld
28 april 2022

Helaas zat er een geurtje aan de zalm en hij leek niet helamaal vers. Wat een teleurstelling. Normaal is de kwaliteit beter...

L van Wijngaarden
28 april 2022

Heerlijke POKEBOWL!

Jildou
27 april 2022

Precies op tijd en super lekker eten! Top

Pieter
27 april 2022

Heerlijk gegeten.

Piet
27 april 2022
Burgt
27 april 2022

We hadden de pokebowl, erg lekker en snel bezorgd

Vd burg
25 april 2022

Sushi was top! Bezorging mooi binnen de aangegeven tijd. De warme bites zouden iets warmer mogen. Smaak wel top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco Ribeiro
25 april 2022
Reza Rastad
25 april 2022

Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
24 april 2022

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
23 april 2022

Goooooooood as always

Gijs Oostenrijk
23 april 2022

De “Pittige kip” op de pokebowl was niet echt pittig. Verder prima

M Grootaarts
22 april 2022
Jitske
21 april 2022

Helemaal goed!

Van der Wal
20 april 2022

Normaal altijd tevreden, maar vandaag toch wel teleurgesteld: 20 minuten vroeger dan ik specifiek om had gevraagd in het opmerkingen-vak, slechts 3 stukjes wagyu voor €1,60 extra en een kippenbotje in mijn bowl.. Hopelijk doen jullie er wat mee. Neem gerust even contact op.

A.
18 april 2022

Voor de eerste keer besteld. Echt heerlijk ! Sushi en div. warme gerechten.

Anne-Joleyn
18 april 2022

Top service en heerlijk gegeten!

Oostenrijk
16 april 2022

Top of the bill zoals altijd

Niels
15 april 2022

Top, zoals altijd.

Klaas
15 april 2022
Marcel Duizendstraal
14 april 2022

Vorige keer bij andere 'Pokebawl' specialist wat gehaald, maar dat smaakte gewoon naar een Hollandse salade. Doozo heeft de inhoud en smaak gewoon goed voorelkaar.

Gerda
14 april 2022

Verse sushibowl, zoals gewoonlijk! 💯

A.wijma
12 april 2022
Fenna
11 april 2022

Zo lekker! 😋 Heerlijk vers en verzorgd. Constante kwaliteit en ondanks de afstand die gereden moet worden ook nog warm bij aankomst.

Dicker
10 april 2022

Op tijd... Netjes verpakt... Heerlijk van smaak!

Ankie van Althuis
10 april 2022

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hofman
10 april 2022

Super fijn dat er ook een vegan box is, het was allemaal weer heerlijk en lekker vers.

Suzanne
9 april 2022

Top top top