Beoordelingen van Doozo Leeuwarden

Recente recensies

5.0
C. Vellinga
gisteren

Zoals altijd, heerlijk gegeten!

Roland Gommans
11 augustus 2022

4 poké bowls besteld, erg lekker! Super vers, hoeveelheid is meer dan voldoende voor een volledige maaltijd.

Gryt
11 augustus 2022

Superlekker weer en sneller gebracht dan verwacht!

Sabine
11 augustus 2022

Super lekkere sushi gegeten!

Gerrit
10 augustus 2022

Eten was wederom heerlijk. Enige minpuntje is dat de chilisaus heeft gelekt.

Liset
9 augustus 2022

Zoals altijd weer heerlijk. Precies op het aangegeven tijdstip afgehaald

Anne
8 augustus 2022

De noodles waren heerlijk. Maar ik weet niet wat er met de sushi was. Misschien was het een teveel aan roomkaas. Misschien smaakte de rijst anders? Maar het had niet de goddelijke bite die jullie sushi anders heeft…

Kasia de Vlugt
8 augustus 2022
Klaver
8 augustus 2022
Frank Dijkstra
8 augustus 2022
Marc
8 augustus 2022

Ik had beetroot poke bowl besteld. Ik kreeg een royale bak met een variatie aan groenten, geitenkaas en rijst. Ik had er een smakelijk avondmaal aan. Voor herhaling vatbaar.

Joke
8 augustus 2022

Lekkere sushi & bezorgtijd zoals afgesproken. Fijn dat er meerdere omliggende dorpen in de pilot zijn opgenomen. Ga hier zeker vaker gebruik van maken, top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D W
6 augustus 2022

Heerlijk gegeten! We deelden de pokebowl teriyaki en genoten van de crispy chicken! Ruim op tijd bezorgd!

Sjoerd Slot
5 augustus 2022

Super lekkere poke bowls! Subliem 👌

Martijn Kemker
4 augustus 2022

Perfect gewoon! Echt heel lekker en vers allemaal. We hebben genoten.

Holter
4 augustus 2022

Overheerlijk en keurig op tijd !

Broers
2 augustus 2022
Colinda
2 augustus 2022

Heerlijk eten! De pokebowl was goed gevuld! Netjes op tijd gebracht. De bezorging was heel vriendelijk. Echte aanrader!!!!

Nienke
2 augustus 2022

Altijd lekker en goede snelle service!

Kasia de Vlugt
2 augustus 2022

Het was heerlijk en snel bezorgd!

Hebk
31 juli 2022

Doozo; zoals we van ze gewend zijn! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mikael
29 juli 2022

De sushi was erg lekker. De yakitori spiesjes waren echter gewone kipspiesjes, weinig bijzonderheid qua smaak voor yakitori.

Gerda
27 juli 2022

Nomnomnom! T smaakte weer heerlijk! Bedankt Doozo

Ted de Reus
26 juli 2022
Marvin
25 juli 2022
CJ
25 juli 2022

snelle bezorging en heerlijke verse sushi ! Aanrader

Niels
23 juli 2022

Subliem.

Kees Hendriks
23 juli 2022

Geweldig van smaak, mooi “verpakt” ruime keuze. Ontzettend vers. Toch wel ruim 15 minuten moeten wachten ondanks dat via internet was besteld. Hele vriendelijke medewerkster

Rachael
23 juli 2022
Peter
21 juli 2022
Marvin
21 juli 2022

Was weer heerlijk jammer dat ze op beide pokebowls de avocado waren vergeten

A.J.de Jong
19 juli 2022
Frans
19 juli 2022
YB
18 juli 2022

Eten super vers en lekker! Zoals altijd. Bezorging tot op de minuut perfect. Dank voor het fijne eten!

Niels
18 juli 2022

Ongeëvenaard.

J
18 juli 2022

Heerlijke sushi, heel vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lunia
16 juli 2022
Sybren
13 juli 2022

Vers, op tijd bezorgd. Gewoon heel goed. Oneindig veel lekkerder dan het gekoelde prefab supermarktspul.

Paulien
11 juli 2022
Bente Smid
9 juli 2022

Goede kwaliteit eten

Tineke
8 juli 2022

Was weer super lekker en netjes op tijd geleverd

Hil
8 juli 2022

Geweldig heerlijke sushi.

Esther Van Nimwegen
7 juli 2022

Super vers en snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lilian
4 juli 2022

Lekker en lekker vlot.

Betzema
4 juli 2022

Heerlijke poké bowl!

Edwin
4 juli 2022

Eten en bezorging goed maar voeg meer betalingsmethoden/mogelijkheden toe en haal in ieder geval het kwartje kosten voor de enige 2 betalingsmogelijkheden eraf, dit staat zo schrapperig, desnoods verdisconteren in jullie producten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
3 juli 2022

Vriendelijk geholpen aan de telefoon, nette bezorging. Maar het belangrijkste, de sushi was héérlijk. Goed verpakt en alles was netjes aanwezig. Over de inhoud en verdeling is goed nagedacht. Kijk uit naar de volgende bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bootsma
3 juli 2022

Was heerlijk! Alleen de papadum was jammergenoeg wat zacht.

Anoniem
3 juli 2022

Het heeft heerlijk gesmaakt. Elders wel eens besteld en alles proefde een en het zelfde en was aan de droge kant. Hier hebben we heerlijk en met plezier van gegeten. Niets op aan te merken. Was heerlijk!

EVE
2 juli 2022
Mirjam voogt
2 juli 2022

Heerlijke shusi!!

Krista
2 juli 2022

Ze zijn heerlijk, maar wel echt joekels. Bijna te grote sushi, maar de smaak maakt alles goed.

Michel Dijkstra
1 juli 2022
Smid
29 juni 2022

Niks op aan te merken

Anja
27 juni 2022

Al eerder besteld bij Doozo, en dan altijd zeer tevreden over de kookkunsten. Dit keer echter was de bestelde soep zuur. Deze soep al eerder gehad, dus we weten dat het anders hoort te smaken. Niet opgegeten dus ook. Vriendelijke groet, Anja

Lieske Molenaar
27 juni 2022

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andries
27 juni 2022

Zat helaas een stuk bot / graad in de tonijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Agterberg
26 juni 2022

De poké bowl is echt heel lekker. Bezorging buiten de stad is echt top en ook nog keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
26 juni 2022
N
26 juni 2022

Altijd top, met kop en schouders de beste sushi van Leeuwarden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mollink
26 juni 2022

Lekker pittig

THOM FRANSEN
26 juni 2022

Via de site de bestelling gedaan, Alles goed overgekomen en heerlijk en verzorgd. Is voor herhaling vatbaar.

Westerhof
25 juni 2022

Was weer heerlijk

Vellema
25 juni 2022
BB
24 juni 2022

Was erg goed

Iris
23 juni 2022

Eten was snel bezorgd (binnen 50 minuten) en erg smaakvol. Zeker een aanrader!

T van Slooten
21 juni 2022

Gewoon top! Lekker vers. Was weer genieten.

Marjan Medema-Sleurink
20 juni 2022

Heerlijk!

Sonja Terpstra
20 juni 2022

Zoals u kunt zien bestellen wij vrij regelmatig bij Doozo, mede omdat wij Willem Nicolai goed kennen en mede omdat wij altijd heel tevreden waren over de kwaliteit van de geleverde producten. Misschien heb ik te lang gewacht met het invullen van een beoordeling. De laatste tijden vinden wij de kwaliteit hard achteruit gaan. Alles oogt niet meer topkwaliteit. AAA Tonijn zie ik niet. Zalm met veel vet (lijnen) Rijst shusi vallen uit elkaar. Weinig wasabi. Persoonlijk eet ik het liefst shasimi, vandaar ik het goed kan vergelijken. Als wij met het gezin thuis shusis willen eten bestellen mijn kinderen altijd bij Tao. Wij als ouders dus altijd bij Doozo. Ik weet dat heel veel producten enorm duur zijn geworden. Laten we het maar niet hebben over Tonijn trippel A en verse zalm. Ik snap ook dat je aan je verkoopprijs moet denken, want, ben je te duur dan loop je het risico dat men naar een concurrent gaat. Keuze genoeg immers. Voor mij in dit geval wil ik best iets meer betalen. Ik we

Suus
20 juni 2022

Heerlijke pokebowl! Grote portie waarbij de rijst en toppings goed in balans zijn. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
19 juni 2022
Henry Greuter
19 juni 2022

Heerlijk gegeten en snelle bezorging 👍🏼

V
17 juni 2022

Altijd top

Ed
17 juni 2022

Wij bestelden eerst hij de concurrent maar dit is tien keer beter iets duurder maar meer en beter van kwaliteit

D
16 juni 2022

Heerlijk verse producten. Niks op aan te merken. Prima in orde.

.
13 juni 2022
Mazen
9 juni 2022

Bezorgen duurde veel te lang!

G
8 juni 2022

Lekker gegeten!

Margriet Verloop
5 juni 2022
Huisinga
5 juni 2022
Corina
5 juni 2022
Margreet
4 juni 2022
Renate
4 juni 2022

Heerlijk, de beste pokebowls uit Leeuwarden!

Femke Marije
3 juni 2022

Heerlijk gegeten. Het was op tijd klaar, vriendelijk verwelkomt in de zaak en de site was heel gebruiksvriendelijk. De keuze is reuze!

Irma van de grint
3 juni 2022

Prima sushi, alleen jammer dat alles in plastic is verpakt

sterre
3 juni 2022
Yda
2 juni 2022

Gewoon top!

Ec
31 mei 2022

Het eten was goed , alleen erg jammer dat als je om 14:00 al besteld hebt en aangeeft dat het om 18:00 bezorgt kan worden dat je nog 3 kwartier moet wachten en er achter aan moet bellen.

A.Wijma
31 mei 2022

Hele goeie kwaliteit,en bezorging op precies de afgesproken tijd. Voor herhalig vatbaar

Angelique
31 mei 2022

Poke a bowl was heerlijk. Zeer smaakvol & snel bezorgd. Erg fijn dat er ook een optie is tot een kids bowl. Meer dan genoeg voor een kleine eter. Zeker voor herhaling vatbaar.

Linda
29 mei 2022

Heerlijk gegeten. Bezorging is volgens de doorgegeven instructies helemaal goed gekomen. Jullie hebben de beste poké bowls!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Oosterhoff
29 mei 2022

Zoals altijd perfect!

Niels
28 mei 2022
Jimmy
27 mei 2022

Vaak besteld en altijd goed. Deze keer helaas minder, de noodles waren aan elkaar geplakt waardoor het 1 grote homp was. Heb een foto gemaakt.

tanis
27 mei 2022

Echt super goed! Goede kwaliteit en snelle bezorging

Jitske
27 mei 2022
Ikke
27 mei 2022

Tis vast druk geweest op Hemelvaartsdag,.😉 bijna 1,5 uur gewacht op onze bestelling,. Maar dat was dan ook weer een tongstrelend avontuur. Goed op smaak,.

Veeman
25 mei 2022

We werden zelfs opgebeld met de mededeling dat bestelling sneller kon worden bezorgd dan de genoemde 60 min.en dat ze al onderweg waren. Service hoor! Het smaakte weer heerlijk.

Michel
25 mei 2022

Heerlijke poke bowl met warm Rendang vlees. En bij mijn deur in een verzamelgebouw gebracht! Super

renny riemersma
24 mei 2022

We hebben genoten van het eten .

Heidi Terpstra
23 mei 2022

Het was weer overheerlijk! Niets op aan te merken. Tot de volgende X

Lieuwe
22 mei 2022
Rens
22 mei 2022

Was iets vergeten te leveren bij afhaal, maar gelijk na m’n telefoontje thuis geleverd in Earnewâld, is toch helemaal geweldig!!!

Visser
22 mei 2022

Top. Heerlijk gegeten.

Van Oostveen
22 mei 2022

Overheerlijke pokebowl met echt veel tonijn!!

C
22 mei 2022

Meer dan 1,5 uur moeten wachten., misschien de klant hierover informeren?

Nyla
22 mei 2022

Erg genoten!

Stefan
21 mei 2022
Mischa
21 mei 2022

Sushi, sashimi en seizoen sushi met asperge en wakyu was heerlijk. Maar de bezorging duurde wel echt lang. Meer dan een uur.

Lieke Boers
21 mei 2022

Gisteren helaas niet zoals we van jullie gewend zijn. Doosjes saus allemaal met een open dekseltje waardoor zowel de dumplings als de loempia's zo slap als een vaatdoek waren. Ook de madame boontjes leken oud of in ieder geval niet hoe we het gewend zijn. Sorry. Bestelling wel echt keurig op tijd met een vriendelijke bezorger.

E. Kuipers
20 mei 2022

Bedankt voor extra gratis brownie. Super!!

J.V
20 mei 2022
Yda
19 mei 2022

Top,top, en nog eens top!

Ikke
19 mei 2022
Otto
19 mei 2022

Snel en heerlijk

Christel
18 mei 2022

Op zich was de bestelling prima Ik had deze keer rendang besteld. Eerlijk gezegd Was er voor mij geen succes ten eerste dacht ik dat het kip was. Jullie hebben dit niet op de site aangegeven dat het bief is. En dan is het koud eten. Normaal gesproken bestel ik altijd de spicy Chicken en die kipstukjes zijn wel warm. Kortom geen succes de andere twee gerechten wel

Veldhuis
18 mei 2022

Het eten was lekker. De bezorging duurde erg lang. Meer dan een uur en er zaten geen eet stokjes, sojasaus, bakjes en servetten bij

Peter
17 mei 2022

Heerlijke pokebowl gegeten! Exact op tijd bezorgd. Zou handig zijn om een iets kleinere (medium) versie te kunnen bestellen voor bijv. kinderen.

Marten
14 mei 2022

Doozo heeft de beste bowls van Leeuwarden voor de beste prijs.

Michiel
14 mei 2022
Wiepie
14 mei 2022

Heerlijk gegeten

Greta de Boer
14 mei 2022
Lennaert
14 mei 2022
Marcel
13 mei 2022

Top bezorging, sneller dan gepland. Sausjes misschien apart doen van de gerechten. Nu zat alles al onder de saus.

Marissa
12 mei 2022

Het eten was heerlijk en goed warm, genoeg groentes. Kortom: erg tevreden.

Irina
9 mei 2022

Sushi was great. No chopsticks although I ordered for 4 ppl, and no soy sauce.

M
9 mei 2022

Helaas ontbrak een deel van de bestelling. Hier gelijk over gebeld. Ik zou een mail krijgen dezelfde avond met een tegoed voor de volgende keer. Mail nog niet ontvangen. Is altijd wat jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelly
9 mei 2022

Het was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
8 mei 2022

Het was weer heerlijk, zoals altijd!!!

Martijn
7 mei 2022
Mariette wagenaar
7 mei 2022
Christina
4 mei 2022
C. G.
3 mei 2022

Usually we are happy with the quality of the sushi. This time we payed for extra soy sauce but only had 4 packages in the bag which was absolutely ridiculous. Also the sashimi was missing the tubes with the soy sauce. Generally we weren’t as impressed as usual.

Tjeerd van der Meulen
2 mei 2022

Mooie sushi en goed op smaak. Fantastische bezorging op tijd en op ons schip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brantsma
2 mei 2022
Klaas Westerhuis
1 mei 2022
ED
1 mei 2022

Goede sushi bezorgd buiten de stad. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hil
1 mei 2022

Opnieuw heerlijke sushi. Bezorging keurig op tijd en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kooistra
1 mei 2022

Was heerlijk!

Ingrid Doetjes
1 mei 2022

Was weer super lekker

Flikkema
30 april 2022

Het eten was heerlijk vers en verrassend lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Wel vind ik de prijzen erg hoog van de sushi. Van de pokebowl was de prijs-kwaliteit verhouding prima.

José Krikke
30 april 2022

Het was erg lekker en een geweldige service dat het in Grou bezorgd kon worden.

Monica van Gelderen
30 april 2022

Vond het een stuk minder dan dat we gewend zijn .

Mariska
29 april 2022
Vredeveld
28 april 2022

Helaas zat er een geurtje aan de zalm en hij leek niet helamaal vers. Wat een teleurstelling. Normaal is de kwaliteit beter...

L van Wijngaarden
28 april 2022

Heerlijke POKEBOWL!

Jildou
27 april 2022

Precies op tijd en super lekker eten! Top

Pieter
27 april 2022

Heerlijk gegeten.

Piet
27 april 2022
Burgt
27 april 2022

We hadden de pokebowl, erg lekker en snel bezorgd

Vd burg
25 april 2022

Sushi was top! Bezorging mooi binnen de aangegeven tijd. De warme bites zouden iets warmer mogen. Smaak wel top👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco Ribeiro
25 april 2022
Reza Rastad
25 april 2022

Top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
24 april 2022

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
23 april 2022

Goooooooood as always

Gijs Oostenrijk
23 april 2022

De “Pittige kip” op de pokebowl was niet echt pittig. Verder prima

M Grootaarts
22 april 2022
Jitske
21 april 2022

Helemaal goed!

Van der Wal
20 april 2022

Normaal altijd tevreden, maar vandaag toch wel teleurgesteld: 20 minuten vroeger dan ik specifiek om had gevraagd in het opmerkingen-vak, slechts 3 stukjes wagyu voor €1,60 extra en een kippenbotje in mijn bowl.. Hopelijk doen jullie er wat mee. Neem gerust even contact op.

A.
18 april 2022

Voor de eerste keer besteld. Echt heerlijk ! Sushi en div. warme gerechten.

Anne-Joleyn
18 april 2022

Top service en heerlijk gegeten!

Oostenrijk
16 april 2022

Top of the bill zoals altijd

Niels
15 april 2022

Top, zoals altijd.

Klaas
15 april 2022
Marcel Duizendstraal
14 april 2022

Vorige keer bij andere 'Pokebawl' specialist wat gehaald, maar dat smaakte gewoon naar een Hollandse salade. Doozo heeft de inhoud en smaak gewoon goed voorelkaar.

Gerda
14 april 2022

Verse sushibowl, zoals gewoonlijk! 💯

A.wijma
12 april 2022
Fenna
11 april 2022

Zo lekker! 😋 Heerlijk vers en verzorgd. Constante kwaliteit en ondanks de afstand die gereden moet worden ook nog warm bij aankomst.

Dicker
10 april 2022

Op tijd... Netjes verpakt... Heerlijk van smaak!

Ankie van Althuis
10 april 2022

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hofman
10 april 2022

Super fijn dat er ook een vegan box is, het was allemaal weer heerlijk en lekker vers.

Suzanne
9 april 2022

Top top top

Britt
8 april 2022

Heerlijk! Nieuwe favoriet gevonden voor sushi in Leeuwarden

Christina
8 april 2022
Manon
8 april 2022

Poké bowl (spicy tuna) was werkelijk fantastisch! Heel smaakvol en heeft daardoor weinig extra saus nodig (wat bij andere poké bowls vaak wel aanwezig is). Helaas was de ramen smakeloos en hebben we deze niet opgegeten.

Sandra
7 april 2022

Lekkerste sushi en sidedishes van lwd. Zooo jammer dat dit geen restaurant is waar je uit eten kan. Elke x weer genieten!’

Henk Oosterhoff
7 april 2022

Wederom heerlijk en top verzorgd!

Inwoner uit Stiens
5 april 2022

We hadden gerekend op een wachttijd van meer dan een uur. Een half uur na de bestelling ging gde bel al. Super snel en heerlijk eten

Sie
4 april 2022

Smaak was ok, nori was wat hard, wasabi was pitttig genoeg, paar rols vielen bijna uitelkaar. Prima for fastfood maar verwacht geen hoge qualiteit restaurant sushi.

Louisa
3 april 2022

Ik had een brownie erbij besteld, maar niet ontvangen. Hij staat wel op de bestellijst maar zat dus niet in de tas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F. Hospes
3 april 2022

De bestelling/bezorging kwam precies op tijd! Het eten was heerlijk.

DAW
2 april 2022

Heerlijke sushi

Niels
2 april 2022
Daan
2 april 2022

Lekker

Boonstra
1 april 2022

Top, heerlijk

Yda
1 april 2022

Zoals altijd: heerlijk👌

Hilda
1 april 2022

Geweldig! Echt heerlijke sushi.

D.
1 april 2022

Heerlijk verse producten. Het ziet er fantastisch uit en smaakt heerlijk. Aanrader.

Nienke
1 april 2022

Bestellen vaker bij Doozo. Echt ontzettend goeie sushi voor een hele redelijke prijs. Bezorging precies op tijd. Love IT.

Mirjam
1 april 2022

Mijn collega’s en Ik bestellen heel regelmatig en altijd is het top in orde en erg lekker. Nu was het alleen heel weinig. De pokebowl was niet zoals we van jullie gewend zijn. Weinig rijst, toppunt en slechts 1 lapje zalm en 1 garnaal…

Huisartsenpraktijk Bilgaard/ Wiegman
30 maart 2022

Er was een deel van de bestelling vergeten, later gebracht met iets lekkers!! Super, we hebben er van genoten.

Victoria
29 maart 2022

Super snelle bezorging. Eten was zoals verwacht en had de kwaliteit die we gewend zijn van Doozo.

Henny
28 maart 2022

Veggie box had ik. Echt lekker, aanrader! De creamy variant vond ik ook zo verrassend.

F Hoekstra
27 maart 2022
Nynke Draisma
27 maart 2022

Ik had in mijn opmerking gezet dat bezorger het eten achter mocht laten als ik niet open kon doen (baby kreeg net de fles) stond keurig uit het zicht achter een bloempot. Top! Dankjewel voor het meedenken. Het eten was heerlijk.

Stefan
27 maart 2022

Van hoge kwaliteit. Altijd keurig verpakt.

Frank Westerhof
26 maart 2022
Vogelzang
24 maart 2022

Zoals altijd weer heerlijk!

Froukje Hoekstra
21 maart 2022

Bestel vaak bij Doozo, ook voor lunch. Bezorging is altijd binnen de gestelde termijn en altijd vers en goed op smaak! Een absolute aanrader!

Pasveer
20 maart 2022
Xandra
20 maart 2022

Heerlijk! Alleen jammer dat vega en vis dicht tegen elkaar aan in hetzelfde bakje liggen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

thom
19 maart 2022
Wilma
18 maart 2022

Heerlijk

slooten
18 maart 2022

snelle bezorging, kwaliteit is top. Zeker voor herhaling vatbaar.

C.frieswijk
16 maart 2022
Marien Buijs
16 maart 2022

Normaal ben ik fan van alles wat Doozo levert. Heerlijke sushi, pokebowl en ook de ramen was redelijk. Tot gisteravond. Sinds de soep in hoge bekers word geleverd is t niet goed. Dat past niet bij deze soep. Alles dreef door elkaar en onderaan de beker zaten de noedels met een onherkenbaar garnalendeegding tot 1 deegklomp aan elkaar geplakt... Niet lekker eten zo. Sorry voor dit commentaar., maar ik baalde er wel van als vaste klant....hopelijk is het ter verbetering...

Hadewych
15 maart 2022
Peter
14 maart 2022

Na lange tijd geen sushi te hebben gehad… nu twee maal kort achter elkaar bij Doozo besteld en dat is niet voor niks. Ik ben ook enorm van de Poké bowl. Doozo is zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leroy van de Pol
14 maart 2022
rolf
14 maart 2022

Weer heerlijke misosoep en pokebowls!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sietske Koopmans
13 maart 2022

De sushi was heerlijk, we hebben lekker zitten genieten.

Arts
11 maart 2022

Erg lekker en altijd vers!

Cynthia van Breeden
11 maart 2022
Jet
11 maart 2022

We haalden voor het eerst sushi bij Doozo. Bleek dat ze de poké bowl vergeten waren mee te geven. Zijn ze speciaal komen brengen (20 km van Leeuwarden) en nog snel ook. Ook al was het hun eigen fout, toch was ik verrast dat ze dit deden. En alles was heerlijk (terwijl ik geen echte liefhebber van sushi ben). We komen zeker terug!

Astrid
9 maart 2022

👍 ik werd na gebeld omdat ik vergeten was om nog iets in te vullen

Maureen Voigt
8 maart 2022
Nicole
6 maart 2022

Het was weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julia
6 maart 2022

Grote portie met vele verschillende smaken en structuren. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerrit
3 maart 2022

Zoals altijd goed geregeld. Pokebowl spicy chicken is een aanrader

Meryl
3 maart 2022
T
2 maart 2022

Om eerlijke te zijn was ik zeer teleurgesteld met de bestelling. Het waren dingen die ik met regelmaat bestel maar nu totaal niet voldeden aan wat ik normaal gewent ben. De soep was minder dan de helft wat ik normaal krijg, normaliter kan je er 2 volle soepkommen mee vullen en nu nauwelijks 1 fatsoenlijk, maar wel noodles voor 4x soep. Gewoon verkeerde verhoudingen. Ook was er niet echt paksoi te bekennen wat zeer jammer was. De poke bowl bevatte maar 2 hele kleine stukjes, al bruine, avocado. Ik denk minder dan 1/5 van wat er normaal in zit. De eend was grotendeels vet. Rijst was echt aan de zure kant. heb van de poke bowl ook aardig buikpijn gekregen. Zeer jammer dat een plek waar ik graag en regelmatig bestel en altijd heel erg naar uit kijk zo de plank mis heeft geslagen. Al helemaal aangezien het aardig prijzig is. Merk de laatste paar keren bestellen sws dat de consistentie een beetje mist. Vorige keren ook wat dingen wat ik jammer vond aan de bestelling, maar deze keer was het t

wietze
28 februari 2022
Smid
27 februari 2022

Een van de betere sushi restaurants in Leeuwarden. Zeer stipte bezorging

Van der Berg
27 februari 2022

Heerlijke 🍣. Duidelijk dat jullie goede kwaliteit vis en ingrediënten gebruiken! Beste van de stad en omstreken

R. Boersma
27 februari 2022

Personeel is vriendelijk en behulpzaam, de Poké Bowls waren heerlijk en de bestelling was ruim op tijd

Derek Hofman
27 februari 2022
Albert Ruitenberg
25 februari 2022
A. van den Brink
24 februari 2022

De Miso Ramen was echt niet lekker, zeer flauw, het proefde naar karton en er zat weinig groenten in, maar wel veel te veel noodles. De Pokebowls waren wel lekker.

Jj
24 februari 2022
Montsma
23 februari 2022
Annafien
22 februari 2022

Onwijs lekker gegeten en super snelle en vriendelijke bezorging!

Frank Westerhof
21 februari 2022
Hendrik
21 februari 2022

Tonkotsu Ramen was vlak van smaak, vet en matig gevuld. Het nodigde niet uit om alles op te eten. We hebben in Nederland overigens nog geen goede ramen kunnen vinden. Yaki Chicken Noodles was redelijk van smaak, goed gevuld. Helaas wel erg veel olie gebruikt wat de smaak en beleving niet ten goede komt. Ook dit stond al snel tegen. Sushi zag er netjes uit. Smaak van de rijst was ook wat vlak van smaak. Bezorging was prima. Alles was warm en netjes verpakt. Een uur wachten zien we als acceptabel. Al met al, een redelijke ervaring. We gaan het nog eens proberen en dan bepalen of het de moeite waard is om hier vaker te eten.

Meester
21 februari 2022

Het was weer top , heerlijk gesmaakt!

D Fennema
21 februari 2022

Pokebowl ziet eruit als een feestje 😆

Tim Geilenkirchen
21 februari 2022

Heerlijk gegeten, eten was we snel, 1 ding ontbrak, maar dit werd binnen enkele minuten snel alsnog bezorgd, met een extra brownie erbij, heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mia Draaisma
20 februari 2022

Spicy tuna niet spicy en rare bijsmaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Douwe Snoek
20 februari 2022
Marije
20 februari 2022
Rudy Meijer
20 februari 2022

Heel lekker,poke bowl en sushi en mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Meulenbrug
20 februari 2022

Super

Jelle
20 februari 2022
Niels
19 februari 2022

Top weer! Zeewier salade was alleen wel erg grof gesneden.

Steffens
18 februari 2022

Lekker en vers berijdt eten👌🏻

Leevie Keijzer
16 februari 2022
Heidi
16 februari 2022

Heerlijke lunch op kantoor. E miste iets, maar toen we belden hier over, was de aanvulling al onderweg naar ons. Fijne service!

Ali
15 februari 2022

Het was weer heerlijk.

Dyane
15 februari 2022

Heerlijke sushi, goede kwaliteit, vers en uitgebreid assortiment. Ook meer luxe/speciale sushi te krijgen. Erg fijn dat er (doordeweeks) buiten Leeuwarden bezorgd wordt, hoop dat dit zo blijft! Voldoende wasabi, soja etc. Enige kanttekening: warme snack was niet zo goed verpakt, was wat koud en slof. Tip: Het assortiment desserts zou uitgebreid kunnen worden ;)

Ageeth van der Laag
14 februari 2022

Het was heerlijk

Dymphie
14 februari 2022

Als klant heb ik graag keuze tussen wegwerpstokjes of niet (zelf heb ik mooie niet-wegwerpstokjes.) Ook is het fijn voor gasten die vaak bestellen om grotere verpakkingen sojasaus en wasabi te kunnen kopen.

Jelly
13 februari 2022

Heerlijke sushi

Imra
12 februari 2022

Voor de eerste keer hier besteld en dit was zeker voor herhaling vatbaar! Snelle levering en heerlijk gegeten.

Henny
12 februari 2022

Goed gevulde pokébowl, erg lekker!

Anita
12 februari 2022

Heerlijke pokebowls besteld. Grote porties. Ook ruime vegetarische keus.

Henry
10 februari 2022

Zoals altijd; vers, voldoende en op tijd! No complaints! Dikke duim!

Henkie
10 februari 2022

Prima

Amber Herrewijn
10 februari 2022

Super lekkere sushi gisteren! Vooral de Edamame beans waren heerlijk.

Gerda
8 februari 2022

Altijd heerlijk!

Jits
7 februari 2022

Echt heerlijke en verse sushi! Wat ik fijn vond was dat de wasabi en de gember al in het bakje zit bij de sushi. Ziet er wat netter uit dan al die losse plastic zakjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JF
6 februari 2022

Super top geregeld. Zaterdag gevraagd of het zondag om 1200 klaar kon staan ivm boot naar Ameland. Perfect geregeld!

Erwin Loomeyer
6 februari 2022

Was wederom lekker

Gonda
6 februari 2022

Heerlijke verse sushi!

Anna
6 februari 2022

Heerlijke poke bowls ! En bezorging op tijd.

Van Ekeren
5 februari 2022
Harry
5 februari 2022

Porties zijn groot en smaak perfect!

Anne
5 februari 2022

Altijd goed, altijd fijn, altijd heerlijk

Vd Veen
4 februari 2022

Lekker als altijd maar heel weinig sushirijst in mijn powkebowl deze keer . Toch jammer .

Sanne
2 februari 2022
Sietske Terpstra
1 februari 2022

Heerlijk gegeten van de noedels met garnalen. Vriendelijke bezorger

M. Kramer
31 januari 2022

De laatste paar keer dat we bij jullie bestelden was de kwaliteit niet constant. De ramen noedelsoep was de laatste keer erg flauw en had nauwelijks vulling. Deze keer hadden we pokebowl met extra zalm...dit waren 2 hele kleine plakjes zalm...als ik extra bestel mag ik toch wel verwachten dat ik iets meer krijg dan die twee hele kleine plakjes zalm (ook dit wisselt zo vaak...hoeveelheden zijn niet constant, smaken ook niet) dit is jammer...we blijven het af en toe een kans geven maar het is nu al een paar keer erg tegen gevallen dus het is bijna wel klaar nu.

Keijzer
30 januari 2022
Richard Damstra
30 januari 2022

Lekkere vegan Sushi. Wij zouden graag wat meer soorten vegan sushi en bijgerechten zien zoals een noodle soep en meer keus in pokébowls. De tonijn en zalm vervangers zijn tegenwoordig ook goed daar zouden we ook graag sushi van kopen.

Derk
30 januari 2022
Anoniem
30 januari 2022

Echt overheerlijk!!

Paulien
29 januari 2022

Er zaten geen chopsticks en sojasaus bij de bestelling helaas.

Saskia
29 januari 2022
Esther
29 januari 2022

Heerlijk gegeten. Sushi was van goede kwaliteit en er zaten een paar verrassende smaken bij.

Amir
28 januari 2022

Prima geregeld. Ondanks onderbezetting van bezorgers (corona), toch op tijd geleverd.

Sylvia Van Den Berg
27 januari 2022

Vergeleken met eerdere zelfde bestelling, noedels te klef, vocht druipt van elke hap af, saaie smaak.

Inge Bouwman
27 januari 2022

Vers (vis en rijst) en lekkere smaak combi. Compliment voor de flexibiliteit van de bezorging ivm afwijkende postcode.

Oosterhof
26 januari 2022
Esther
26 januari 2022

Sushi waren heerlijk, poke bowl was heerlijk en beiden goeie hoeveelheid. Inktvis bite was heerlijk maar niet erg warm (bijna koud).

Frieswijk
25 januari 2022

Stipt op tijd. Fles sake plus goede mix van sushi. Top notch, second to none, sushi kwaliteit. Ook de wasabi was niet waterig maar van de juiste korrelig substantie en niet te scherp. Niet artificial. Kortom, fantastisch eten!

R v d Mark
25 januari 2022

Heerlijke poke bowls!

Machiel
24 januari 2022

Jaren geleden al top, en nu nog steeds.