Beoordelingen van Doozo Leeuwarden

Recente recensies van Doozo Leeuwarden

5 sterren na 616 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

We hebben er heerlijk van gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Sushi van de stad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, grote stukken vis/vlees/vega op de sushi, met zorg bereid. En wat leuk dat we ook nog een kadopakketje sushi erbij kregen. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi en heel vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer genoten👌

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

shusi was lekker, helaas waren alle warme gerechten koud. Erg jammer Heb het zelf weer in de pan gedaan

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, heerlijk gegeten

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben 2 poke bowl's besteld en die waren op zich niet slecht, echter zou ik het niet aanbevelen of zelf weer bestellen. Heb uiteindelijk de kimchi niet kunnen vinden in de bowl :( Not my fav. Volgende keer proberen wij de sushi, misschien is die wel lekker. Het eten was netjes verpakt maar helaas met te veel plastic! De bezorger was wel precies op tijd.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Shusi heerlijk, jammer dat we geen stokjes erbij hebben gekregen.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg genoten van de sushi! Je merkt echt dat het super vers is, en de kwaliteit en smaak top. Was lekker!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal top!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De papadum maakt de doozo beleving helemaal af, net als vroeger ;) heerlijk weer!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi weer vandaag! Helaas was de soep omgevallen tijdens het bezorgen, maar dat werd keuring opgelost door even later een nieuwe portie te leveren! Met als extra iets lekkers erbij.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. En precies optijd bezorgd! Top!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker 😃 echte aanrader!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas niet gebracht met Carver Cargo

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle service. Echt een aanrader!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Gevraagd voor Vegan optie en dat hebben ze zonder problemen gemaakt en dan ook nog super lekker met extra veel smaak door Chili en koriander.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, geweldig!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Zou hier zeker opnieuw bestellen

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker gegeten en een aanrader voor iedereen die van sushi houd en van Poke Bowls Ze maken hun faam waar als eerste sushi restaurant in Leeuwarden en nu dan als takeaway & delivery.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker! Alleen ik was een beetje teleurgesteld want ik denk dat ik de verkeerde sushibowl kip heb gekozen, wilde heel graag de krokante kip (mijn aller lievelings). En was er van overtuigd dat dit kip teriyaki was haha. Maar dat is toch de pittige kip dan. Een lesje geleerd! Maar stond optijd klaar en service weer perfect!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi is de beste van Leeuwarden en omstreken! Tip voor Doozo: als je ‘s morgens om 10:00 uur besteld en om 16:30 uur wil afhalen, dan is het fijn als ook op tijd klaar staat en je niet nog 5 tot 10 minuten moet wachten.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestelden Sushi, Calamari en Edamame, alles was top! Wederom teveel gegeten.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl, jammer dat er geen kleinere porties te koop zijn (kinderen, oudere mensen)

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en en super lekker en vers eten!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi van topkwaliteit. Een aanrader. Ik zou alleen wel graag de optie hebben om minder zoute sojasaus te bestellen. Dan proef je de sushi nog beter. Ik ben nu eerst nog langs de supermarkt gereden voor een minder zoute variant.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee sushiboxen besteld (voor 5 personen, de sharing is caring box en de small mix) en laten bezorgen. Het kwam redelijk vlot en de sushi was (wederom) verrukkelijk! Naar onze mening de beste sushi van Friesland :) Ga zo door, wij kunnen niet wachten tot we weer bij jullie gaan bestellen!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige service. Ik had gevraagd of er een Dino ergens op getekend kon worden en dat is zeker gedaan :)

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Je proeft de kwaliteit ! Opnieuw heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi mag ook voor vegetariërs, en bij Doozo extra veel keus. En wat is het lekker, ongelofelijk vers , goede smaken met elkaar verbonden. Enthousiast!!! The best! Tot de volgende ronde 💛

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima sushi, heerlijk gegeten en t was teveel voor 2 personen. Morgen bij de lunch de rest. Fijn vooruitzicht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De grootte van de sushi vind ik te groot, daardoor heb je zoveel rijst in je mond en je de ingrediënten niet echt goed proeft. Ik heb sommige doorgesneden (wat natuurlijk absoluut niet mag) de smaak was verder prima.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijke verse sushi. We hebben gesmuld. Aanrader!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

We halen vaker bij Doozo en deze keer was onze bestelling supergoed. De zalmshashimi vers en heerlijk, de edame boontjes knapperig en de sushi heel smakelijk. We hebben genoten! De brownie als dessert is een aanrader!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer Doozo! Je hebt zoveel te kiezen in Leeuwarden dat je er soms niet meer uit komt. Het was echt verrassend lekker, super vers en een mooie presentatie, bakjes voor de soja saus, servetten, mooie papierzak en wasabi vers in bakje! Love it!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weg lekker

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer en meer dan tevreden. Snelle bezorging, verzorgde bestelling en hele lekkere sushi. De beste in Leeuwarden!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten kwaliteit is zeer goed

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig: heerlijk. Aanrader

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Constante kwaliteit, nauwkeurige bezorging. Beste sushi van Leeuwarden

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische sushi 🍣 rijst is top maar check die brownies 👌🏼😀

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weg DE beste sushi van de stad!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel bezorgd.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! En goede, gezellige en vriendelijke service

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Leeuwarden, echt een aanrader! Uitstekende verse wasabi en de Dashi Ramen was heerlijk op smaak. Papadum, gebakken garnalen, gyoza pork, yakitori, komkommer sushi en de brownie vonden de kids heerlijk. Wij bestellen zeker vaker. Waarom dan toch minder sterren als beoordeling; 1. Bij bestelling 4 personen aangegeven, er zaten voor 3 pers. Eetstokjes bij. 2. 17:30 Zou het bezorgd worden, 17:25 werd er netjes gebeld dat het 18:00 bezorgd zou worden en het werd uiteindelijk 18:25 door een vriendelijke bezorger geleverd.

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk en goed heet bij aflevering(3x ramensoep), maar echt heel jammer dat in alle 3 de soepen het ei vergeten was..

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

écht goed eten!!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak was prima. Miste wel de wasabi. Ik was in de veronderstelling dat dit erbij zou zitten, maar dit was niet het geval.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, heel goede kwaliteit sushi en presentatie ook top! Volgende x weer hier bestellen.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De poke bowls waren heerlijk! Erg goed van smaak en mooi gepresenteerd.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doozo is inmiddels ons vaste adres voor Sushi en Pokebowls. We genieten iedere keer weer volop van de uitgebreide keuzemogelijkheden. Ruime porties, vol van smaak en wederom heerlijk gegeten. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom om je vingers bij af te likken!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten van de sushi. Vullend, compact en niet te zout. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer Doozo. Bezorging stipt op tijd. Sushi verrukkelijk! Voor herhaling vatbaar.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb sushi gegeten en mijn vriend had noodles besteld. Het was snel bezorgd en erg lekker!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 dagen achter elkaar besteld, 1ste keer erg lekker, vandaag iets minder. Er zat veel minder creamcheese bij de zalm en er zat in 1 van de Crispy Chicken stukjes geen kip. Dat was een beetje jammer.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top maaltijd!!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi in de stad!!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, kan niet anders zeggen . De lekkerste van Leeuwarden en omstreken.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De noedels met garnalen was erg lekker en goed warm. De bezorger was vriendelijk

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij Doozo bestellen is altijd chill. Ze waren ook netjes op tijd. Dit is echt de beste sushi van Leeuwarden.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, prima op temperatuur en vers. Wordt ook mooi gepresenteerd nomnomnom

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pokebowls en sushi! Keurig op tijd geleverd. Alle lof!

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed! Hopelijk blijven jullie bezorgen in Grou

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van de producten die Doozo leveren zijn top! Vers bereid en snel geleverd. Een hele goede service, kortom: blij met Doozo!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, nog warm waar nodig en meer dan genoeg! Bezorging ook mooi op tijd dus overall zeeer tevreden!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee bestellingen gedaan, sushi en Pokémon bowl. Bestelling op tijd geleverd en beide keren heerlijk gegeten!! Voor vele herhalingen vatbaar!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk gegeten! Ik heb een sushi mix en de poke bowl beef besteld. Heel fijn dat we nu in Sint Annaparochie ook sushi kunnen bestellen!! Ik was al een liefhebber van sushi, maar nu ik deze geproefd heb weet ik hoe het dus ook kan, ik wil niet meer anders! Ook mijn vriend was aardig positief (het is zijn keuken niet) en heeft z'n bowl leeg gegeten! : ) Enige minpuntjes vonden wij dat de beef taai was, dat viel tegen.. Ook de bezorging liep een half uur uit. In eerste instantie heb ik besteld tussen 19-20 maar zag gelukkig op de bevestiging 18:30 staan, wat dus toch 19 uur werd. Maar daar til ik niet zo zwaar aan, het is een luxe dat wij in deze uithoek nu ook zulk lekkers kunnen laten bezorgen :D

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi. Uitstekend van smaak, maar her en der wel erg slordig afgewerkt. Nu doet dat aan de smaak niets af, maar wel aan de beleving. Juist bij sushi. Desondanks een héél ruime voldoende.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en vers!

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super maaltijd, op tijd geleverd en heerlijk warm. Een aanrader.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik baal enorm.... Had ik jullie maar eerder gevonden! Nu 3x heerlijk gegeten bij jullie. Tot volgende week :)

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat mij betreft de lekkerste sushi in Leeuwarden! Super attent ook dat ze belden om te vragen hoeveel stokjes etc. er bij moest omdat ik dit was vergeten in te vullen. Helemaal top!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke PokeBowl! Vers, snelle service en goede prijs-kwaliteit verhouding

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke PokeBowl! Vers, snelle service en goede prijs-kwaliteit verhouding

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed verzorgd, op tijd en overheerlijk!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super verse sushi. Afgelopen week via Vis en Meer te Woudsend sushi’s van doozy gegeten. Heerlijk. Vandaag zelf opgehaald in Leeuwarden Wederom fantastisch.

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In 1 woord fantastisch 👌🏼, (mixed) poke bowl is geweldig, alles vers. Heerlijke sushi!!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is een half uur later bezorgd dan afgesproken. Door drukte kan dit gebeuren maar ben er niet over geïnformeerd. Als ik een appje of iets had ontvangen, had ik dat prettig gevonden. De sushi was heerlijk alleen een voorgerechtje was koud. Al met al niet een van mijn beste ervaringen.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Door mijn eigen fout was de bestelling later dan gepland. Toch kregen wij heerlijk warm eten! Het heeft super gesmaakt, op naar de volgende keer!! :)

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was goed en lekker, aanrader!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is prima bevallen en precies op tijd, het was heerlijk gaan we vaker doen succes verder.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Mijn complimenten 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede hoeveelheid, sushi goed, maar allemaal wat dezelfde smaak naar onze mening. Avocado was hard, groot minpunt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgde Familie box gehad ,voor 6 personen was dik in orde en heerlijk . Dozoo mede werkers bedankt ,wens jullie al vast een goed Nieuwjaar. Grijs Familie Bartels.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke hapjes voor tweede kerstdag. Vanalles wat en alles lekker vers!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Gebruik gemaakt van afhaal service, top geregeld met de feestdagen. Heerlijk gegeten.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bezorging was op de aangegeven tijd.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer helemaal goed!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim 2 uur gewacht op de bestelling kwart voor zes besteld, acht uur bezorgt. ( om zeven uur gebeld, om te vragen waar de bestelling bleef)

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker!! En

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom Heerlijk!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was super lekker, echt een aanrader!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Als vanouds en een verademing na een tijd lang all-you-can-eat sushi 🍣

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestel regelmatig bij Doozo, heerlijke sushi! 👌🏻

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Poke Bowls zijn heerlijk en je krijgt genoeg per portie. De rest van de kaart heb ik (nog) niet geprobeerd.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi en vriendelijk personeel!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker man. Aanrader.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en erg lekker.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker! Er werd geen bezorgtijd aangegeven, dat zou ik wel handig vinden. En alle sushi rollen zagen er hetzelfde uit aan de buitenkant. Klopt niet met het plaatje.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige Sushi, snel geleverd(en dat voor een dorp) en super kwaliteit! Ik hoop dat jullie dit blijven doen! Groeten uit Marsum!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De noedels met garnalen waren super. Lekker veel Garnalen!! Ik zou zeggen doe eens lekker Doorzo met kerst.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echte smaken, vers en heerlijk!

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld, alles was top geregeld en het eten was zeer goed. Doe zeker weer eens een bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm,en had aangeven dat ik niet teveel pepers wilde en wat extra garnalen bij mijn noodles.Hier werd gehoor aangeven.Ik heb heerlijk gegeten. De bezorgservice van vriendelijk Ga zeker weer eens bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De beste sushi van Leeuwarden besteld voor de kerst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt heerlijk .. alleen jammer geen extra gember en wasabi .. wel veel sojasaus

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten !

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd bezorgd, vriendelijk en correct. Sushi was heerlijk, 1 tip, de sushi geitenkaas was bijna geitenkaas loos, daar mag van mij wel iets meer in. Overige sushi geweldig! Bestel hier zeker weer.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

The sushi was reallyyy freaking good! The order was ready on time! Very Friendly Staff

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke sushi

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten en heerlijk vers. Goede bezorging (stijd).

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker 🤤

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

so yummy!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en snel!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een zeer goede service!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zeer lekker en mooi optijd

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij kregen een Miso Ramen i.p.v. een Dashi Ramen. Diegene die de Dashi Ramen besteld had vond dit niet heel erg maar wilde wel dat ik dit in de beoordeling aan zou geven. Dus bij deze...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker en na jaren eindelijk weer de papadums kunnen proefen! Ik vond de sushi en ramen lekker, alleen niet veel verschil met de wat goedkopere sushi plaatsen. Bestel normaal voor 35 een flink schaal sushi en hier zat ik op 50 euro.. Dus ik had wel iets extra's voor de prijs verwacht. Maar al met al was het wel goed verder.

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima als altijd!!👍🏻👍🏻👍🏻

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En weer was het fantastisch, wat een feestje.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de poke bowls.En snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Super heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service, heerlijk eten, ga zeker vaker bestellen..

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Voor het eerst sushi met eendenlever gegeten, positief verrast. Bezorger was top. Netjes op tijd, mondkapje en erg vriendelijk. Wij zijn fan! Eindelijk kwalitatief goede sushi in Leeuwarden gevonden wat nog al een ding was aangezien wij Amsterdamse kwaliteit gewend zijn.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestelde samen met een vriendin op haar adres voor onze gezinnen. Had er extra wasabi en sojasaus bij besteld. Maar er zat helemaal geen wasabi bij de bestelling. Hoewel het eten overheerlijk was en supersnel geleverd, miste ik dat toch een beetje!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijk en ruim voldoende.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De woknoedels en sushi waren van goede kwaliteit en het smaakte heerlijk. Bezorging perfect op tijd. Volgende keer weer!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Voor herhaling vatbaar

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 1e keer sushi bij jullie besteld. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fast bezorging en top eten!!!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een top maaltijd!!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, binnen een uur op tafel. En fijn dat in december ook buiten Leeuwarden wordt geleverd! Goede service dat bestellingen boven €30,- gratis bezorgd worden!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Pocky bowl zalm is een aanrader. En is een behoorlijke grote portie voor 1 pers.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yakitori smaakte oud... En schrimps waren heel slap. Kon aantal personen aangeven voor courvet en kregen -/- 1 persoon.... Jammer.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een pokebowl met biet en geitenkaas. Het was heerlijk! En een ruime hoeveelheid. Voor herhaling vatbaar.

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk! Goede (bezorg)service en lekker gegeten!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service en fijn eten.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Het eten was nog heet en snel geleverd. Ik heb genoten, voor herhaling vatbaar.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi en poke bowl. Het eten werd keurig op tijd bezorgd (paar minuten vroeger dan afgesproken).

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bijna alles was weer heerlijk! We hebben genoten. Alleen de sushi met beef was echt niet lekker. Of het nou aan de marinade lag of aan het vlees zelf, dat weet ik niet. Zo zie je maar, sushi moet eigenlijk gewoon met vis...

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben er van genoten en de ginger caramel brownie waren verrassend lekker. Een aanrader!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden verschillende soorten sushi en ze waren allemaal erg lekker. De bakjes voor de sojasaus waren erg handig. De bestelling was precies op tijd.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, lekker en snel

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd🙏

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd mooi snel bezorgd. Helaas liet de kwaliteit van de rolls te wensen over. Het was duidelijk dat er te snel gewerkt was. Meerdere rolls vielen uit elkaar. Ook was de smaak aan de vlakke kant. De unagi nigiri was prima, de wakame ook.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top👌🏻

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smaakvol gegeten.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten! De sushi was erg verrassend en smaakvol. De bezorging was vlot en ook de bezorger was erg vriendelijk. Super!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en super goede bezorgster

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer lekker eten, snel bezorgd en goed betaalbaar. Hier bestellen we zeker weer!

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker en lekker snel.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij Doozo is de kwaliteit constant! We hebben al een aantal keer bij doozo besteld en het is altijd erg goed. Rijst is goed van smaak niet te zoet ( zoals bij veel andere zaken) verhouding rijst vis/groente vinden we mooi. Vis ruikt altijd vers! Er word nooit bewaarde suchi geserveerd waarbij de rijst uitgedroogd is in de koelkast. Bestel je vaker bij doozo dan word dit gewaardeerd en komen ze je tegemoet als dit nodig is ( in mijn geval bezorging buiten bezorg gebied) Kosten; ze zijn niet goedkoop maar de prijs past zeker bij de kwaliteit. 100 euro uitgeven voor 4 man om restaurant waardig thuis te eten, waarbij er meer als voldoende suchi is voor een ieder, vind ik niet veel geld! Tot de volgende bestelling, groet koen

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Vers en erg smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en snelle bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Snel geleverd en de zwangerenbox is echt top 👍🏻 Zeker herhaling...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering heerlijke verse sushi

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke pokébowl, vond alleen de verhouding niet helemaal super. Wat weinig beef, in vergelijking met de rest, en veel rijst. Vorige keer bij de tonijn en kip was het beter.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijke echt goede sushi in Leeuwarden!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt top! Snel bezorgd en de sushi was echt heerlijk! Ik zou hier zeker weer bestellen.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! En goede bezorging 👌🏻

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Dashi ramen is by far de beste ramen die ik in Leeuwarden voorgeschoteld heb gekregen! Snel bezorgd en heel erg lekker!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je in Leeuwarden e/o de beste sushi wilt, is dit gewoon DE zaak. Er komt oprecht niets boven de kunde, kennis en kwaliteit van deze vakbekwame meesters uit in de nabije omgeving. Elke cent waard, elke ervaring is een verfrissing. Doozo houdt haar eer hoog.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Hopelijk blijven jullie in Jirnsum bezorgen! Zat alleen geen wasabi en gember bij, dat was jammer maar geen ramp.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Papadum was helaas vergeten, maar werd netjes na bezorgd door een vriendelijke dame. Top!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi!!!! Keurig verpakt en helemaal op tijd bezorgd. Heerlijk verwelkomend.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond het persoonlijk geen lekkere sushi..

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veggie hosomaki’s geslaagd. Edamame lekker zoals gewend. Ook gyoza was lekker. De futomaki’s vielen tegen: te groot en vulling/rijst verhouding uit balans. De creamcheese erin, of minder erin of niet. Yakutori viel ook tegen: vlees was sponzig. Wel lekker gemarineerd. Uramaki’s ook net een tikkeltje te groot, lastig eten zo en snel ervan vol.

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

rond de klok van 15.30 bestelling geplaatst. kreeg melding dat de bezorging 17.30 plaats zou vinden.Echter pas 18.30 ontvangen. Geen excuses van zowel de bezorger als de persoon die ik 18.00 aan de lijn had om te vragen waar het bleef. De sushi was redelijk. een eerdere bestelling was lekkerder. Kan wellicht aan de box liggen.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb genoten van de Sushi en zeewier salade. Zeker voor herhaling vatbaar. Zal zeker in de toekomst nogmaals gebruik maken van de bezorging aan huis. Werd keurig van te voren gebeld wanneer ik het eten kon verwachten. Ga zo door!!!1

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb het zelf gehaald,maar het menu was al koud

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had meer verwacht van de sushi, wouden eerst niet bestellen omdat we het wel erg prijzig vonden, maar toch maar proberen en verwachte er veel van... helaas niet onze sushi..... Poke bowl was wel super lekker....

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uiterst smaakvol en exact op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was supergoed, we hebben genoten, vers, smaakvol en ruim voldoende. We hadden de pokebowl mix besteld, maar kregen alleen zalm, geen tonijn of garnaal te bekennen. De bestelling klopte niet volgens ons, misschien een volgende keer beter????

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goede bezorging. Zelfs een speciaal verzoek was geen probleem. Absolute aanrader voor de wat luxere sushi in de regio!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste ramen ooit! Sublieme sushi! Prijs kwaliteit/ kwantiteit verhouding prima! Stiekem teveel besteld, maar alles super op smaak! Aanrader!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had de Spicy Tuna Pokè Bowl besteld. Heerlijk hoor! De spicy viel heel erg mee (of tegen ;-)) maar de wasabi maakte het goed :)

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd supergoede sushi! En top bezorgeng. Heel klantvriendelijk. Doozo the place to get your sushi 🤩

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!! Een echte aanrader 👌🏻

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Dank daarvoor

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekker hoor! Mooi vers product en mooi opgemaakt. De smaak was raak!

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker! Wat ik wel jammer vond is dat er in elke box spicy tonijn zat(waar ik normaal gek op ben) hier zaten lente uitjes doorheen en dat vonden wij niet lekker helaas.. Ook vonden we de soya saus die er bij zat erg zout van smaak. De rest was verder echt super en hebben heerlijk gegeten!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede service !

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, als vanouds! Blij dat jullie weer terug zijn. Beste van Leeuwarden e.o

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en correcte bezorging. Ziet er zeer verzorgd uit en smaakt héerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Eindelijk de goede verhouding tussen vulling en rijst. Misschien iets duurder in vergelijking met concurrenten, maar dit maken ze in kwaliteit ruimschoots goed.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi, zoals gewoonlijk heerlijk. Alleen een half uur te laat bezorgd en ik heb gevraagd om zonder gember te leveren maar er zat wel gember bij.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles super!! Zeker aanrader

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er snel en echt ontzettend lekkere sushi!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk. Ik heb al diverse soorten geproefd. Heerlijk.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk! Leuk detail dat er servetten en bakjes voor de sojasaus meegeleverd worden. Wat wij persoonlijk alleen jammer vonden...de futomaki's waren mega groot!! Dit maakt het wat onhandig eten. Vind de " normale " afmeting die in 1 keer in de mond past fijner en praktischer ( ook voor de smaakbeleving) Levering was snel en vriendelijk!

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was uitzonderlijk goed. Vlotte bezorging. Chapeau.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, goed op smaak. Snelle bezorging. Één tip; de spicy tuna mag pittiger.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel mij helaas wat tegen. In vergelijking met de vorige keer. Kan een keer gebeuren, maar wel een beetje jammer.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love de poke bowls van Doozo! De lekkerste ooit is natuurlijk de spicy tuna :) en snelle bezorging altijd, top

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, alles vers, snelle bezorging en zeker waar voor je geld

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt hele goeie sushi!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service in bezorgen! Ik had een verkeerd adres opgegeven en is toch nog goed bezorgd! dank je wel. En de pokebowl was heerlijk.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, bezorger kon het eerst niet vinden en belt je dan netjes op voor hulp. Super! Ook de gefrituurde garnalen en de sushi waren heerlijk

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk, en mooi op tijd thuisbezorgd.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het zag er netjes uit. De sushi was niet allemaal gelijk, maar de boxen zagen er netjes uit. De smaak viel erg tegen. Wie verzint het om roomkaas in sushi te doen? De pokebowl rook wat muffig en de geitenkaas ontbrak. We hadden veel zin in sushi bij Doozo maar dat hoeft niet meer. De mensen in de keuken zagen er gestrest uit en de helft had hun mondkapjes onder hun kin. Wij slaan voortaan over.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom een heerljjk en smaakvolle maaltijd!! Mooie grote porties, heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker allemaal en heerlijk vers. Was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wij hebben als gezin weer erg genoten fijn dat er voor ieder wat wils is op de menukaart super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi gehad. We komen zelf uit de buurt van Dokkum en hoorden dat jullie een samenwerking aangaan met KB foods. Aangezien ik geen vis lust. Vond ik jullie eigenkaart uitgebreider dan die van KB/Doozo deze zaterdag. Nu zo uit LWD gehaald, maar voor de volgende keer hopen we dat we dit ook via Dokkum kunnen bestellen. We zijn natuurlijk supee blij met deze samenwerking.. want wij moeten altijd zooo ver rijden voor lekkere Sushi! We hebben genoten. Vandaar de 4 sterren. Bij uitgebreide kaart vanuit Dokkum 5 sterren voor ons! ;)

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk bestellen, mooi op tijd bezorgd en zo lekker! Morgen weer!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Was lekker en perfect op tijd!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Like always, binnen 20 min bezorgd en zeer fijne smaken.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, voor herhaling vatbaar.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi en super snelle bezorging

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Smaakte naar meer.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! We wisten alleen niet dat een pokobowl een koud gerecht is.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd, inclusief stokjes en servetje... :-) Zeker voor herhaling vatbaar!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben met collega's allemaal verschillende Poke Bowls besteld en we waren alle 4 meer dan tevreden. Wat was het lekker zeg. Gambas en vis perfect voorbereid en smaakte allemaal top. Volgende keer zeker weer.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, aanrader!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!! Fijn te merken dat geprobeerd wordt met de verpakkingsmaterialen het milieu zo weinig mogelijk te belasten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wow! Wat hebben wij heerlijk gegeten. De dashi ramen soep was fantastisch en de mixed poke bowl ook...De kids hebben alle sushi (en de verse gember opgegeten). Top kwaliteit en timing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt heerlijk. Goede kwaliteit vis en alles ingrediënten waren goed in balans. Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas is er geen sushirestaurant of afhaal in de omgeving van Dokkum, daarom maar naar Leeuwarden gereden. Het was de rit absoluut waard! Heerlijke sushi. Het enige nadeel is dat de warme gerechten koud waren toen ik thuis kwam, maar daar kan doozo niet zoveel aan doen... Dat ligt aan de afstand helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Goed vers en goede smaken. Eén tip: bij de bezorging de warme gerechten scheiden van de koude gerechten, we hadden nu wat warme sushi. Ik zou zeker nog eens bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede kwaliteit, super vers en echt goede smaken

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit sushi. Fijn dat de spicy tuna geen tonijnsalade is maar tonijntartaar.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi gegeten! Keurig op tijd bezorgd.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle service, vrolijke bezorging. Goed verpakt en het eten was erg goed. Smaak, presentatie alles is top!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste poke Bowl van Leeuwarden. Complimenten.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas, deze keer de sushi was niet lekker, het was super droog, net als de wasabi die in stukjes verkruimelde. Ik vraag me af hoe lang geleden die sushi maaltijd gemaakt werd.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Surf&turf en vegetarische box waren erg lekker, de andere boxen gaan we zeker ook nog eens proberen! Bezorging was mooi op tijd.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl was weer erg lekker, maar in tegenstelling tot onze bestelling vorige week zat het bakje nu maar voor de helft vol

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Snelle bezorging. Prima, voor herhaling vatbaar.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi , beste sushi van Leeuwarden ! Veel keus , originele combinaties ! Een echte aanrader

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik gun iedereen een sushibowl van Doozoo!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde eten was goed en zag er mooi uit. Ik vind de Wasabi wat droog. Die valt uit elkaar in korreltjes als je die op de Sushi wil doen.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer waren de sushi niet zoals ik gewend ben van doozo ze vielen uit elkaar en waren aan elkaar geplakt...😐 de smaak was wel goed.

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk om te bestellen, keurig op de afgesproken tijd bezorgd en we hebben heerlijk gegeten. Helemaal prima dus.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op tijd,smaakte heerlijk. De pokebowl was niet echt warm,dat was jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best sushi in town.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Wasabi mag wat mij betreft apart verpakt erbij geleverd worden. Ik hoef het niet en de sushi die er naast ligt Smaakt er naar. En jammer dat jullie niet in Beetgum bezorgen. Waarom is dat? Engelum welven dat ligt 2 km hier vandaan.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets langer moeten wachten dan de tijd dat we hadden aangegeven.. Maar daar in tegen was het eten echt super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Ga zo door!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, sushi was echt vers en smaakvol. Hier ga ik vaker bestellen!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke goed gevulde pokebowl, lekker sausje, goed gekruid. Ik ben fan :)

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top kwaliteit!

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg duur. Zeer weinig soja, ondanks dat ik nog extra heb besteld en betaald. Heel onhandig in zakjes

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerrrlijk!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl, noodles en sushi. Een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi met verse producten. Smullen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd een goede service, prima kwaliteit.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi! De vegabox is een aanrader en ook de pokebowl was heerlijk. Snel weer

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als vorige keren een zeer goede maaltijd!! Alles lekker op smaak, zeer goede portionering en vriendelijke bezorging. Een voorbeeld voor menig restaurant in leeuwarden

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat ontzettend zalig. Dit is echt de beste kwaliteit die ik ooit heb gehad. Heerlijk zachte verse vis. Goede chopsticks. Lekkere gember en wasabi. Alleen dat gemier met die zakjes soya moet anders, liever kleine flesjes. Dat was het enige minpuntje.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gelukkig weer terug in Leeuwarden; Doozo! Heerlijke en vooral verse sushi 👍

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The sushi at Doozo is so good! Definitely worth trying. The service and quality of the food is excellent. We have been very satisfied with every order we have made with Doozo.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de 4e keer dat ik bestel bij doozo. De eerste 3 keer vond ik de noodles echt heerlijk. Maar deze keer was het heel slecht. Bijna geen smaak, weinig saus, minder groente en ook nog erge buikpijn na de tijd.... Jammer ik was zo enthousiast.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Precies op tijd bezorgd, heel fijn!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben nu al vaak bij jullie besteld en vinden het iedere keer weer heerlijk! Snelle bezorging, mooi verpakt en leuk personeel. Top dus!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten en hebben zelfs nog bijbesteld omdat we te weinig hadden

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heel erg lekker en vers. Alleen de Sushi waar ik me het meeste op verheugde werd vervangen door een andere, waar ik niks van wist. Dat was een beetje jammer.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijkste bezorger ooit, pluim voor haar! Op aanraden eens besteld, zeker niet slecht. Toch net iets beter bij 1 van de concurrenten. Tip: tofu kleinere blokjes, beter marineren en licht krokant opbakken. Ook zou voor die specifieke bowl paprika ipv wortel niet misstaan. Goed begin, bestel vast nog wel een paar keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goede service. Bestelling werd keurig op tijd bezorgd. De poke bowl’s zijn heerlijk! Grote porties van zeer goede kwaliteit. Al een paar keer sushi gegeten van Doozo. Het is echt een aanrader. Top!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele lekkere sushi. Een vriendelijke bezorgster. En een aangenaam bedrijf.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom erg lekker, goede service en weer een leuke dame die me hielp!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechtjes waren heerlijk! Goed verzorgd. Yakitori, marinated salmon en salmon tataki👍

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd bezorgd Echt heerlijke sushi .. vers en erg smakelijk. Goede kwaliteit en het geheel zag er heel verzorgd uit. O en de wasabi is top!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer! Zo vers krijg je het nergens

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw echt heeeerlijk🙏

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sushi was heerlijk, zo blij dat Doozo weer terug is. Bedankt voor de sushi we gaan zeker weer bestellen.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doozo. Wat hebben we jjullie gemist. Maar wat fijn dat jullie er weer zijn. Kakelvers, precies op tijd en strak gerold en gesneden. Echt een aanrader!

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had nog nooit van doozo gehoord en kwamen in aanraking met dit bedrijf door een bon die ik gekregen had, helaas viel de eerste indruk tegen doordat de bestelling bijna 40 min te laat kwam ..

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi nog beter dan gehoopt. Super verse vis en elk ingrediënt heerlijk op smaak gebracht.

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd geen sojasaus en stokjes bij gebracht. Zat best veel rijst in de sushi, bezorging was wel optijd

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij Doozo, Mijn complimenten voor de Sushi, heerlijk vers, voor iedereen een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi, beste sushi van Leeuwarden. Zeker een aanrader!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi, van top kwaliteit!

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Meerdere keren besteld. Altijd super vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger wist de weg niet, Jammer dat er geen wasabi en soja bij de poke bowls zat. Uitstraling en de versheid van de poke bowls waren goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De arme bezorger kwam op de fiets...... gelukkig was het warme gedeelte nog wel warm! Helaas vond ik de sushi van matige kwaliteit..... vis proefde niet vers. Erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend goede sushi van Doozo. Zeer vers en een ideale verhouding vis/rijst. Zeker een aanrader als je voor kwaliteit sushi wil gaan in vergelijking tot de wat meer basic sushi!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heeerlijke sushi! Derde keer de vega ramen soep. De eerste keer was die zo lekker, ongekend! Maar na de 2e keer bestellen een hele andere smaak en wat melig. Nu voor de derde keer, en de smaak viel weer tegen. Beetje melig en heel vlak. Andere receptuur is nu wel duidelijk, en bestel ik niet weer. Jammer, was in het begin Zo goed!

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, maar ik ben geen fan van deze sojasaus. De gember erbij is dan wel weer lekker :-). De gefrituurde garnaal was niet crispy, jammer. Tip; Doe iets tussen de rijen sushi zodat ze niet zo aan elkaar plakken. Nu gaan ze soms stuk als je ze op wilt pakken met de stokjes...

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, veel veganistische opties en ook nog eens ontzettend lekker! Naar mijn mening de lekkerste sushi van Leeuwarden.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wow, beste sushi van Leeuwarden!!!! Heerlijk geluncht met mijn meiden, smaakcombies zijn fantastisch, oa de vega met aubergine omg. En de crispy chicken mmm. Zalm topkwaliteit! Vriendelijke bezorging en alles netjes verpakt. Liever de vega volgende keer apart verpakken. Wij zijn fan!!!!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van Leeuwarden. Tonijn tartare is geweldig.

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enorme toppers zijn jullie, het was heerlijk & op tijd. Kwaliteit staat duidelijk voorop, bedankt!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. We hadden beide de spicy varianten van de sushibowl. Wij houden wel van spicy dus dat had misschien ietsje meer gekund, maar dat is misschien zeuren om het zeuren: want mega tevreden. Snelle service en heerlijke bowls.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald. Keurig op tijd klaar en heerlijke sushi. Aanrader!

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De Poke bowl's waren heerlijk en ook de salade. De Sashimi zalm echter niet. Er zat een heel penetrant chemisch smaakje aan. De zalm heb ik weggegooid. Verder was alles heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was netjes en vlot en het eten heerlijk!! Wij gaan zeker weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi, lekker vers, aardige bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze verwachtingen waren hoog door alle lovende recensies. Maar het viel ons helaas tegen. We hadden verschillende soorten sushi, maar de smaken leken op elkaar. Bijna in elke sushi zat avocado, was wat teveel van hetzelfde. Verder vond ik er verhoudingsgewijs te veel rijst bij zitten en vond ik de sushi te zout. Zonde van de € 55,-.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle service en sushi van uitstekende kwaliteit!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed en gevarieerd

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Beste kwaliteit sushi van Leeuwarden

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons is er maar 1 echte sushi zaak die het snapt Wow wat een heerlijke sushi en goede garing van de rijst en bij behorende supplementen Zeker erbij bestellen maakt het feestje compleet en de sake is erg lekker bij

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel vlot geleverd en super lekker! Dit gaan we vaker doen, 🙌🏻

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was er snel , aardige jongen aan de deur. Daarna heerlijk genoten van de sushi. Een echte aanrader 😊

, 22-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi gegeten! Lekkerste tot nu toe voor ons wat betreft afhaal 👍🏻

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Leeuwarden. Meer hoef ik er niet bij te vermelden.

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend,heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer hoge kwaliteit en precies klaar om op te halen op het afgesproken tijdstip.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is Nergens zo lekker te krijgen, wat was het verrukkelijk, en dank voor de snelle bezorging en de aller aardigste bezorger. Ook namens Mark

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Leeuwarden. Dit keer ook de Poke bowl besteld. Was erg lekker. Aanrader!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer geniet ik weer van de heerlijke sushi van Doozo. Ik ben en blijf vaste klant! De bezorgers zijn ook super vriendelijk. Bedankt Doozo.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! De beste sushi van Leeuwarden. Hele mooie zaak en vriendelijk personeel.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de prijs is wel wat hoog, misschien te hoog

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker qua smaak, maar ik zou het fijn vinden om in het bestelproces keuzes te kunnen maken qua (extra) topping, wel of niet met Soja saus, en evt extra wasabi mayonaise. Zo kan je de poke bowl meer personaliseren. Dat had ik voor dit bedrag ook wel verwacht.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en ramen. Snelle bezorging. Top dus!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was zeer snel bezorgd waarna we heerlijk hebben gegeten. Top kwaliteit 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genieten van jullie producten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Super malse en smaakvolle scallops, heerlijke sushi pakket en de beste tempora shrimps ever. Vakwerk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Poké Bowls met veel smaak, en de service bij Doozo is ook top! Zullen zeker weer een keer bestellen.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en poke bowl, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi en klaar op het afgesproken tijdstip👍

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Bezorging duurde ietwat lang maar de sushi was het wachten helemaal waard! Top!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Site overzichtelijk Sushi is goed Op tijd klaar

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer voor het eerst een ramen soep en poke bowl. Heerlijk!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer tevreden! Snel bezorgd, veel lekkere vegetarische opties. Enige minpuntje: al een aantal keer de edamame boontjes zonder/met weinig zout.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, zou nog wel iets strakker gerold mogen worden maar verder goed! Netjes gebeld dat het wat later kwam. Genoeg wasabi en soja, ik ben wel fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Dikke prima.. Ga vaker bestellen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mensen van Doozo. Zoals gewoonlijk de sushi fantastisch. Heb wel een puntje van feedback wat betreft de Ramen soep vegetarisch. De eerst keer dat we die bestelden was die zo ontzettend lekker. Echter nu vvoor de tweede keer besteld viel die erg tegen vergeleken met de vorige keer. Is de receptuur veranderd, verschilt het per kok, of hebben we gewoon pech. Hopelijk volgende keer weer die rijke smaak van de eerste keer. Keep up the good work. Mvg Evert

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de meest verse sushi!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sashimi mix is te gek, zo fijn om weer eens interessante sushi te eten!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, bestelling was erg vers en zag er prachtig uit! Ga zeker nog een keer bestellen!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen wasabi bij de levering. Juist zo een belangrijk onderdeel voor mij althans bij het eten van de sushi

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk allemaal.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zeer tevreden.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi! Niet vaak zulke goede sushi besteld. We hadden een mix box en er zal van alles wat bij. De vis smaakte erg goed! Een vrolijke bezorger en de bezorgtijd was ook zeker niet lang. (alleen de stokjes waren vergeten, maar daar smaakte het niet minder om)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl. De soep was heel anders dan we verwacht hadden, ligt meer aan ons, en hebben we laten staan. Maar bezorging is snel, goeie service en heerlijk eten.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt heerlijk. Wel even wat anders dan van een standaard sushitent. Ramen was lekker, maar miste wel een beetje kick. Bezorgster was vriendelijk.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!!!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en warm. Poke bowl was heerlijk! En ruime keus (Vega sushi), en anders dan anders.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superverse, overheerlijke sushi. Snelle bezorging. Topkwaliteit! Wat heb ik dit lang gemist in Leeuwarden.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak gegeten. Blijft verrukkelijk. 😊

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebbenngenoten!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit!! Stond op de afgesproken tijd klaar en de poke bowl was heerlijk, vers en malse kip!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

fantastisch

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goeie kwaliteit, verse vis, goeie bezorgen, veel keuze, goeie porties.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Poké bowls waren echt heerlijk! Verse vis en groente, lekkere kruiden en rijst. Goede porties. Kids smikkelden enorm van de sushi!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers! en ook 'wat minder standaard' sushi in de box. Aanrader

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, voldoende voor twee personen. Erg leuke dame achter de balie! ;)

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd bezorgd! Helaas leek de sushi niet heel vers. De tonijn was zwart gekleurd (door de nori?) Dit zag er niet zo appetijtelijk uit. De surimi was taai. Het zag er verder goed uit, maar de smaak liet helaas te wensen over.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

prima verzorgd en heerlijk. Wel vreemd dat je 0.25 euro cent transactie kosten moet betalen. Dat is niet meer van deze tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Leeuwarden! Qua smaak, qua versheid, qua presentatie. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging correct en het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord SUPER!!!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed, heerlijk, gewoon top. 👍🏿👍🏿👍🏿

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat mij betreft de beste sushi van Leeuwarden!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Goede kwaliteit, makkelijk bestellen & betalen via de site en een goede locatie om af te halen. Ga zo door en graag tot een volgende keer!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. The best in town!!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl kip en eend een besteld. Het vlees was op beide erg droog. Rest smaakte wel goed en mooi op tijd bezorgd

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, zelfs rond etenstijd. Sushi smaken heerlijk en ook vega goed. Naar mijn smaak soms wat grote sushi.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom op tijd en lekker.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zeker de pokebowl!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Terug van vakantie, onderweg naar huis Sushi bij Doozo bestellen. Dan in tuin nagenieten van de vakantie met Sushi. De takaki was weer heerlijk.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! De tonijntartaar is geweldig! Enige kleine puntje was de citroensap over de zalmtartaar. Verder top!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi in de stad! De poke bolws zijn een dikke aanrader. Prijs/ kwaliteit is top! Bezorging netjes en op tijd. Alles 5 sterren waard.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Leeuwarden vind je hier!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere poke bowl!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker !!!! Voor herhaling vatbaar

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen soja saus bij de bestelling gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk onze Doozo maaltijd in het park gegeten. De rijst die Doozo gebruikt in hun poké bowl en sushi is erg lekker toebereid. De ingrediënten proeven fris en zijn goed op smaak gebracht. Bij de sushi zit genoeg wasabi, gember en soya saus die volgens mijn smaak van extra kwaliteit zijn. Dooze heeft de beste sushi van Leeuwarden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De allerliefste bezorgster en daarna de aller lekkerste sushi! Zo’n verrassing wil ik elke dag wel....

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, de sushi deed mij inderdaad denken aan ‘oude Doozo’, wat heb ik daar destijds vaak gegeten 😍. Deze sushi is ook lang zo zout niet als in al die andere sushi-tenten in de stad. Super aanrader.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Op tijd klaar voor afhalen. zeer nette zaak.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi uit Leeuwarden, heerlijk vers! Vriendelijke bezorger.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en heerlijke sushi! Echt verschil met al die all you can eat toko’s. Wel jammer dat er niet alle keren wel iets aan de hand was met de bestelling. Een keer verkeerde sushi ( was ook lekker hoor) andere keer deel van de bestelling vergeten en de laatste keer geen soja saus en stokjes. Vergeten bestelling is na telefoontje wel later nog geleverd.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, lekker gegeten en een snelle bezorging. Bedankt voor de uitstekende service ook. Er ging wat fout bij de bestelling, maar dat was snel opgelost.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super chill, goede kwaliteit en kruiden/smaak bezorging ook goed

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, portie op maat (goed voor een hele maaltijd) en lekker op smaak. Misschien sojasaus apart bijleveren.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer en vriendelijke bezorger

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Poké bowl gehad, we kijken nu al uit naar de volgende!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel geleverd, vriendelijke bezorger en ook nog eens lekker eten! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Ik kan niet wachten om de rest van de kaart te proberen!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, correcte bezorging en prima kwaliteit. Smaakvol!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu net als 'vroeger', een traditie is weer opgestart.. Avondje Doozo, alleen nu vanuit thuis!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Guess who's back! Michel, fietsen verleer je ook niet he?! Super fijne verse sushi. keurige en snelle bezorging. Mooi verpakt, goeie stokjes, mooie servet. Ruim voldoende sojasaus.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten bij Doozo. Sushi is vers!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede kwaliteit en mooie porties (kregen zelfs onverwacht als extraatje kroepoek en dipsaus bij) . Snelle, perfecte en vriendelijke service! Wij gaan vaker bestellen!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan verwacht bezorgd en uitstekende pokebowl met spicy tuna gegeten!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten, helemaal vers en smakelijk klaargemaakt. Bezorging ook top, snel en vriendelijk. Echt een aanrader!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top en deze keer meer saus bij de papadum geweldig :)

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook deze bestelling was erg smaakvol, vers en met al het toebehorende zeer compleet en lekker.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi:)

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

*Doozo* vandaag lunchten wij met sushi van @doozo_leeuwarden. Doozo is de nieuwste aanwinst in sushiland. Leuk feitje zij waren het eerste sushirestaurant dat Leeuwarden rijk was en zaten voorheen op het ruiterskwartier. Ze zijn weer terug van weggeweest en ditmaal gevestigd op de harlingerstraatweg, ter hoogte van de benzinepomp. De website van doozo zag er veelbelovend uit. Als Doozo enkele maanden eerder was geopend had Ylja hier zeker de Pregnancybox besteld (dubbele pluspunten & volgens ons een gat op de markt!). Tevens heeft Doozo veel vegetarische opties, zoals bijvoorbeeld sushi met pompoen, geitenkaas, gegrilde aubergine en pittige wortel! Wij bestelden, als echte vis lover, de Uramaki mix en The best of salmon box. De laatste box had een sushi met zalm, groene asperges en roomkaas, waar we erg benieuwd naar waren. De bezorging was snel, +/- met een half uur bij ons thuis. De sushi zag er goed uit en was mooi opgemaakt. Helaas zat de sushi met zalm, groene asperges en

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Presentatie pokebowl tonijn prima. Gehakte tonijn slecht! Veel rijst tov overige inhoud

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De Poke bowl was erg goed! 👍🏼

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat Doozo weer in Leeuwarden is. Heerlijk verse sushi gegeten en snelle bezorging.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch nooit betere sushi gehad..ook de ramen was echt fantastisch..en de bezorger was op de minuut af op tijd. Kan niet beter

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij dat ze er weer zijn. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle bezorging (20/25 minuten) en lekkere verse sushi!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEEL HEEL HEEL lekker! Wij hebben een poke bowl besteld. Op zaterdagavond binnen een uur bezorgd en de grootte van de portie was meer dan genoeg. Absoluut voor herhaling vatbaar.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi, net even anders. Vers en lekkere bijgerechten. Bezorging op tijd!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

voor het eerst sushi's samen met pokébowls als complete maaltijd besteld, heerlijk en verassend, het was zeker voor herhaling vatbaar.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor de 1e keer wat bij Doozo besteld; ik ging voor de pokebowl met eend. De portie was groot, wat natuurlijk fantastisch is! Was ook erg lekker, die pokebowls ga ik in ieder geval vaker halen!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duck pokebowl: dressing veel te veel zout, echt te zoutig om te eten, overige ingredienten prima.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Kan ook niet anders :)

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi gehad, met een glimlach en snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en netjes. Eten zag er heerlijk uit en smaakte nog lekkerder, proef de versheid en kwaliteit.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en verse producten. Heb de Poke bowl spicy tuna besteld en dit is zeker een aanrader

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! 👌

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl gegeten snelle levering ondanks dat ik de verkeerde straat had doorgegeven, werd netjes gebeld... 👌🏼🥢 Bestel zeker weten weer hier

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger stond binnen een kwartier voor de deur (op zondag om 19.00 besteld). Razend snel dus. Kwaliteit wederom goed. Alles vers, het smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oh jongens mag ik dit elke dag!! Heerlijk!! Makkelijk online besteld, snel en uitermate vriendelijk bezorgt, super vers, en oh zo lkkr!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de poke bowls gehad. Heerlijk zijn die. Ben nu ook erg benieuwd naar de sushi. Heb menig avonden doorgebracht in restaurant Doozo destijds. Bezorging was ook top.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi. Veruit de beste sushi vd stad. Ook erg goed punt is de bezorging naar gebieden buiten leeuwarden. Ga zo door! 👌🏻

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Alleen de tonijn vond ik iets té pittig.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden sushi en een poke bowl besteld. De poke bowl was lekker. De sushi vonden we niet erg bijzonder.. De sushi waren erg grote stukken en niet heel bijzonder kwa smaak. Voor ons blijft Hana in leeuwarden dan toch favoriet! Wat wel een pluspunt was is dat ze in Stiens bezorgen. Vond het alleen vervelend dat je geen tijdsindicatie kreeg. Ook is het zo dat vanaf €50 gratis bezorging is. Toch was mijn rekening €53,50 (die €3,50 zijn de bezorgkosten). We zeggen niet nooit meer want de poke bowl was verder lekker maar voor de sushi rijden we toch liever even door naar Hana.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zoals het hoort: heerlijk! De papadum en tonijntartaar maakten het helemaal compleet!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker! En mega snelle bezorging. +/- 25 min

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super snelle levering. Veel!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk! Lekker op temperatuur, dus niet koud. Perfect die bakjes voor de sojasaus.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi , goede kwaliteit de sushi met eend was een verassing

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kreeg ik niet wat ik bestelde. Ik had de salmon cream cheese waar avocado in hoort te zitten. Ik kreeg een andere variant namelijk met lente ui ipv avocado (hier kwam ik achter toen ik er 2 op had en de smaak niet herkende). Dat smaakt toch echt anders helaas. Vond het niet zo lekkere combi. En niet netjes dat ik wat anders kreeg dan ik bestelde. De verpakking en het plaatje waren prima.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top voor elkaar! Ga snel weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supersnel bezorgd. Heerlijke verse sushi. Alleen veel plastic bakjes, daar zouden jullie nog iets op moeten vinden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, goed op smaak en bezorging perfect op tijd. Lekkerste sushi die je in Leeuwarden kunt laten bezorgen.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat Doozo weer terug is. De sushi was heerlijk en de bezorging netjes en op tijd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, blij dat jullie terug zijn 😋👍🏻🍣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben geen echte sushi eter maar dit was erg goed!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Met de nadruk op vers. We moesten wat langer wachten als we gewend zijn met thuisbezorgen, maar het was het wachten waard!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag ipv lekkere sushi de poke-bowl besteld.. Wat een aanrader!!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere sushi. Soya saus is wel essentieel bij de sushi naar mijn mening. Ik kreeg geen soya saus of stokjes erbij. De kwaliteit krijgt dus een goede beoordeling maar de bezorging niet. Gelukkig had ik nog soya saus over van een vorige bestelling

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst wil ik zeggen dat de website top is en dat ik erg blij ben dat jullie van start zijn gegaan. Jullie website is fantasisch, echt prachtig. De keuze is ook reuze, ook voor vega. Dat is top, want dat mist nog bij andere zaken (how much falafel can one person take?!). Jullie vragen om de ervaring, om zo te kunnen verbeteren. Vanuit dat perspectief schrijf ik dit. De sushi was vers en zag er prachtig uit. Verpakking netjes en compleet met mooie stokjes en goede soja sauce. Van mij mogen de smaken iets meer uitgesproken, ik vond het allemaal wat op elkaar lijken. De stukjes waren groot, vooral de tempura roll. Hierdoor ligt er meer focus op het kauwen en minder op de smaakbeleving. Ook is bij de tempura roll de ratio crispy en sushi uit balans. Dat is jammer want crispy is awesome. De pokebowl bevatte erg veel koolhydraten en in verhouding weinig groenten. Hetzelfde voor de miso broth. De broth zelf vond ik wat flauw en niet heel indrukwekkend. Ik ben dol op dat zoute en ge

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Erg lekkere sushi, veel keuze (ook voor veganisten) en snelle bezorging.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yes Doozo is back in town! De lekkerste sushi en de spicy tuna is heerlijk.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar wel duur. Blijft een aanrader. misschien wat goedkoper nu er meer concurrentie is.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Volgens mij en mijn bezoek de lekkerste sushi uit Leeuwarden. Alles super vers en precies op de tijd bezorgd. Top! 👍🏻

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging en misschien nog wel belangrijker kwalitatieve en lekkere sushi!!!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo fijn dat jullie terug zijn. Wat een verschil in kwaliteit met ander aanbod in Leeuwarden! Super lekker vers!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Pokebowl (mixed versie)! Vers, veel en erg lekker. De verse zalm was heerlijk en puur. De, tonijn vond ik persoonlijk niet zo. Vind het pure stuk vis lekkerder dan de fancy mix.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Als van ouds!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw wat lekker en behoorlijk veel... We kunnen er morgen nog een keer van genieten. Ongeveer een half uur op het eten geqcht super....

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en lekker snel!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk en bezorging precies op tijd!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten thuis met sushi van Doozo. Ook de soep is lekker, een complete maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (Wat hebben we deze sushi gemist!) en keurig op tijd! Helaas geen soyasaus of stokjes aanwezig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!! En wat een leuke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige min puntje was de grote blokken zalm. Had van mij in kleinere stukken gemogen. Verder erg genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Welkom terug doozo! Wij hadden twee poke bowl besteld. Redelijk snel en correct. Toen konden aan onze maaltijd. Wat wat een smaaksensatie,mijn complimenten! De prijs van een poke bowl is in verhouding prima.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

perfect. Betere sushi kun je nergens anders krijgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Ik had genoeg gehad aan de Vegabox voor 1 persoon, maar omdat ik 0,25Eurocent tekort kwam voor bezorging moest ik bijbestellen en bleef er over. Dat is zonde :) Dat was het enige.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, kwaliteit sushi voor je geld! Elke sushi is goed gevuld, zoals de nigiri sushi; heeft een dikke plak heerlijke zalm erop. Super goede smaakvolle wasabi en niet dat slappe smaakloze wasabi wat je bij veel andere restaurants hebt. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en vers eten! Snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! In 1 woord! Heerlijk klaar gemaakt, mooi opgemaakt. De ramen soep is ook echt een aanrader, erg smaakvol! Dus, fijn dat jullie terug zijn! Tot snel!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer ouderwets heerlijke sushi van Doozo gegeten! Deed me direct denken aan jaren geleden. Geweldig dat jullie in een nieuw jasje terug zijn in Leeuwarden! Jullie hebben ons er weer als vaste klant bij! Succes!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Dooo Kwaliteit !

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top! En zeker niet te weinig. Lekker van gegeten

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi met erg veel smaak. Ook fijn dat de wasabi en gember vers was, en niet in zakjes zat (zoals bij de meeste sushi restaurants, wanneer je thuisbezorgd of afhaalt). Zeker een aanrader, genoten!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, smaakvolle echte sushi. Aanrader! Prima service en alles op tijd klaar. Mooie bakjes en stokjes ook.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekkere verse sushi en binnen een dik een half uurtje bezorgd. Top!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

5 sterren! Beste sushi en poke bowl van Leeuwarden.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, super verse sushi.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties, goede kwaliteit. Na een klein foutje met het bezorgen werd dit super vriendelijk, snel en goed opgelost!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo fijn! Aanrader 🥳

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker zacht en de Ramen was verrukkelijk!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi en pokebowl zijn fantastisch! Vis proeft verser dan vers en de hoeveelheid rijst is precies goed. Lekkerste van Leeuwarden!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en supersnel

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker vooral die zalm die licht gebakken was .mooi opgemaakt en verpakt. Bedankt dat ik mee mocht doen.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruime porties en werkelijk topklasse sushi. De levering duurde 1 u en 45min. Dat is te lang. De warme gerechten waren nog wel warm. Kleinigheidje 😉

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers. Smaakt erg lekker. Jammer dat het op was! ;)

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van top kwaliteit sushi en salade. Aanrader!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Helemaal Top

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goed verpakt en snel geleverd.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi was super lekker en keurig op tijd bezorgd conform afgesproken tijdstip! Goed dat jullie terug zijn Team Doozo! We bestellen snel weer!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie sushi was van topkwaliteit . En wat een mooie accommodatie . Een aanwinst voor Leeuwarden.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, sushi was erg lekker. Misschien is het leuk als de wasabi in een toefje wordt geserveerd.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat zijn we blij dat jullie terug zijn 😊 Beste sushi!!!! Heerlijk gegeten. Flexitarian box besteld. Heerlijke smaak combinaties en natuurlijk spicy tuna 😍 en de geitenkaas met biet, heel verrassend

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doozo is terug! Geweldig. Kwaliteit als vanouds. Super verse sushi’s!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Veruit de beste sushi van Leeuwarden! De tuna tartar is precies zoals hij moet zijn, puur, zacht en enorm smaakvol! Je proeft de kwaliteit van de producten en dat tegen vrijwel dezelfde prijzen als de “prijs knallers” in de rest van de stad waar B kwaliteit vis geserveerd wordt. Voor zwangere dames is er veel keuze en zijn er daarnaast veel vegetarische opties.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Echt eens wat anders. Verassende smaakcombinaties en echt met liefde gemaakt. Volgende keer weer!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!, heel erg vers. Aanrader!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!