Beoordelingen van Doozo Leeuwarden

Recente recensies van Doozo Leeuwarden

5 sterren na 223 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Alweer hoge kwaliteit en precies klaar om op te halen op het afgesproken tijdstip.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi is Nergens zo lekker te krijgen, wat was het verrukkelijk, en dank voor de snelle bezorging en de aller aardigste bezorger. Ook namens Mark

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Leeuwarden. Dit keer ook de Poke bowl besteld. Was erg lekker. Aanrader!

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer geniet ik weer van de heerlijke sushi van Doozo. Ik ben en blijf vaste klant! De bezorgers zijn ook super vriendelijk. Bedankt Doozo.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! De beste sushi van Leeuwarden. Hele mooie zaak en vriendelijk personeel.

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de prijs is wel wat hoog, misschien te hoog

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker qua smaak, maar ik zou het fijn vinden om in het bestelproces keuzes te kunnen maken qua (extra) topping, wel of niet met Soja saus, en evt extra wasabi mayonaise. Zo kan je de poke bowl meer personaliseren. Dat had ik voor dit bedrag ook wel verwacht.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en ramen. Snelle bezorging. Top dus!

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was zeer snel bezorgd waarna we heerlijk hebben gegeten. Top kwaliteit 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genieten van jullie producten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Super malse en smaakvolle scallops, heerlijke sushi pakket en de beste tempora shrimps ever. Vakwerk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Poké Bowls met veel smaak, en de service bij Doozo is ook top! Zullen zeker weer een keer bestellen.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en poke bowl, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi en klaar op het afgesproken tijdstip👍

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten! Bezorging duurde ietwat lang maar de sushi was het wachten helemaal waard! Top!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Site overzichtelijk Sushi is goed Op tijd klaar

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer voor het eerst een ramen soep en poke bowl. Heerlijk!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd zeer tevreden! Snel bezorgd, veel lekkere vegetarische opties. Enige minpuntje: al een aantal keer de edamame boontjes zonder/met weinig zout.

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi, zou nog wel iets strakker gerold mogen worden maar verder goed! Netjes gebeld dat het wat later kwam. Genoeg wasabi en soja, ik ben wel fan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Dikke prima.. Ga vaker bestellen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste mensen van Doozo. Zoals gewoonlijk de sushi fantastisch. Heb wel een puntje van feedback wat betreft de Ramen soep vegetarisch. De eerst keer dat we die bestelden was die zo ontzettend lekker. Echter nu vvoor de tweede keer besteld viel die erg tegen vergeleken met de vorige keer. Is de receptuur veranderd, verschilt het per kok, of hebben we gewoon pech. Hopelijk volgende keer weer die rijke smaak van de eerste keer. Keep up the good work. Mvg Evert

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd de meest verse sushi!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sashimi mix is te gek, zo fijn om weer eens interessante sushi te eten!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, bestelling was erg vers en zag er prachtig uit! Ga zeker nog een keer bestellen!

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat geen wasabi bij de levering. Juist zo een belangrijk onderdeel voor mij althans bij het eten van de sushi

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk allemaal.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, zeer tevreden.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi! Niet vaak zulke goede sushi besteld. We hadden een mix box en er zal van alles wat bij. De vis smaakte erg goed! Een vrolijke bezorger en de bezorgtijd was ook zeker niet lang. (alleen de stokjes waren vergeten, maar daar smaakte het niet minder om)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl. De soep was heel anders dan we verwacht hadden, ligt meer aan ons, en hebben we laten staan. Maar bezorging is snel, goeie service en heerlijk eten.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was echt heerlijk. Wel even wat anders dan van een standaard sushitent. Ramen was lekker, maar miste wel een beetje kick. Bezorgster was vriendelijk.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!!!!

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en warm. Poke bowl was heerlijk! En ruime keus (Vega sushi), en anders dan anders.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superverse, overheerlijke sushi. Snelle bezorging. Topkwaliteit! Wat heb ik dit lang gemist in Leeuwarden.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaak gegeten. Blijft verrukkelijk. 😊

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebbenngenoten!

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit!! Stond op de afgesproken tijd klaar en de poke bowl was heerlijk, vers en malse kip!

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

fantastisch

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goeie kwaliteit, verse vis, goeie bezorgen, veel keuze, goeie porties.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Poké bowls waren echt heerlijk! Verse vis en groente, lekkere kruiden en rijst. Goede porties. Kids smikkelden enorm van de sushi!

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers! en ook 'wat minder standaard' sushi in de box. Aanrader

, 25-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten, voldoende voor twee personen. Erg leuke dame achter de balie! ;)

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op de afgesproken tijd bezorgd! Helaas leek de sushi niet heel vers. De tonijn was zwart gekleurd (door de nori?) Dit zag er niet zo appetijtelijk uit. De surimi was taai. Het zag er verder goed uit, maar de smaak liet helaas te wensen over.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

prima verzorgd en heerlijk. Wel vreemd dat je 0.25 euro cent transactie kosten moet betalen. Dat is niet meer van deze tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Leeuwarden! Qua smaak, qua versheid, qua presentatie. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging correct en het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In een woord SUPER!!!

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel lekker!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed, heerlijk, gewoon top. 👍🏿👍🏿👍🏿

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat mij betreft de beste sushi van Leeuwarden!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk. Goede kwaliteit, makkelijk bestellen & betalen via de site en een goede locatie om af te halen. Ga zo door en graag tot een volgende keer!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten. The best in town!!

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Pokebowl kip en eend een besteld. Het vlees was op beide erg droog. Rest smaakte wel goed en mooi op tijd bezorgd

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, zelfs rond etenstijd. Sushi smaken heerlijk en ook vega goed. Naar mijn smaak soms wat grote sushi.

, 19-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker!

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom op tijd en lekker.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zeker de pokebowl!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Terug van vakantie, onderweg naar huis Sushi bij Doozo bestellen. Dan in tuin nagenieten van de vakantie met Sushi. De takaki was weer heerlijk.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Sushi.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! De tonijntartaar is geweldig! Enige kleine puntje was de citroensap over de zalmtartaar. Verder top!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi in de stad! De poke bolws zijn een dikke aanrader. Prijs/ kwaliteit is top! Bezorging netjes en op tijd. Alles 5 sterren waard.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi van Leeuwarden vind je hier!

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snel bezorgd

, 13-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijk!

, 12-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere poke bowl!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker !!!! Voor herhaling vatbaar

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas geen soja saus bij de bestelling gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk onze Doozo maaltijd in het park gegeten. De rijst die Doozo gebruikt in hun poké bowl en sushi is erg lekker toebereid. De ingrediënten proeven fris en zijn goed op smaak gebracht. Bij de sushi zit genoeg wasabi, gember en soya saus die volgens mijn smaak van extra kwaliteit zijn. Dooze heeft de beste sushi van Leeuwarden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De allerliefste bezorgster en daarna de aller lekkerste sushi! Zo’n verrassing wil ik elke dag wel....

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, de sushi deed mij inderdaad denken aan ‘oude Doozo’, wat heb ik daar destijds vaak gegeten 😍. Deze sushi is ook lang zo zout niet als in al die andere sushi-tenten in de stad. Super aanrader.

, 08-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Op tijd klaar voor afhalen. zeer nette zaak.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi uit Leeuwarden, heerlijk vers! Vriendelijke bezorger.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en heerlijke sushi! Echt verschil met al die all you can eat toko’s. Wel jammer dat er niet alle keren wel iets aan de hand was met de bestelling. Een keer verkeerde sushi ( was ook lekker hoor) andere keer deel van de bestelling vergeten en de laatste keer geen soja saus en stokjes. Vergeten bestelling is na telefoontje wel later nog geleverd.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, lekker gegeten en een snelle bezorging. Bedankt voor de uitstekende service ook. Er ging wat fout bij de bestelling, maar dat was snel opgelost.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was super chill, goede kwaliteit en kruiden/smaak bezorging ook goed

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, portie op maat (goed voor een hele maaltijd) en lekker op smaak. Misschien sojasaus apart bijleveren.

, 04-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer en vriendelijke bezorger

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Poké bowl gehad, we kijken nu al uit naar de volgende!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel geleverd, vriendelijke bezorger en ook nog eens lekker eten! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakt heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Ik kan niet wachten om de rest van de kaart te proberen!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, correcte bezorging en prima kwaliteit. Smaakvol!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu net als 'vroeger', een traditie is weer opgestart.. Avondje Doozo, alleen nu vanuit thuis!

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Guess who's back! Michel, fietsen verleer je ook niet he?! Super fijne verse sushi. keurige en snelle bezorging. Mooi verpakt, goeie stokjes, mooie servet. Ruim voldoende sojasaus.

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten bij Doozo. Sushi is vers!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede kwaliteit en mooie porties (kregen zelfs onverwacht als extraatje kroepoek en dipsaus bij) . Snelle, perfecte en vriendelijke service! Wij gaan vaker bestellen!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan verwacht bezorgd en uitstekende pokebowl met spicy tuna gegeten!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi gegeten, helemaal vers en smakelijk klaargemaakt. Bezorging ook top, snel en vriendelijk. Echt een aanrader!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top en deze keer meer saus bij de papadum geweldig :)

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook deze bestelling was erg smaakvol, vers en met al het toebehorende zeer compleet en lekker.

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi:)

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

*Doozo* vandaag lunchten wij met sushi van @doozo_leeuwarden. Doozo is de nieuwste aanwinst in sushiland. Leuk feitje zij waren het eerste sushirestaurant dat Leeuwarden rijk was en zaten voorheen op het ruiterskwartier. Ze zijn weer terug van weggeweest en ditmaal gevestigd op de harlingerstraatweg, ter hoogte van de benzinepomp. De website van doozo zag er veelbelovend uit. Als Doozo enkele maanden eerder was geopend had Ylja hier zeker de Pregnancybox besteld (dubbele pluspunten & volgens ons een gat op de markt!). Tevens heeft Doozo veel vegetarische opties, zoals bijvoorbeeld sushi met pompoen, geitenkaas, gegrilde aubergine en pittige wortel! Wij bestelden, als echte vis lover, de Uramaki mix en The best of salmon box. De laatste box had een sushi met zalm, groene asperges en roomkaas, waar we erg benieuwd naar waren. De bezorging was snel, +/- met een half uur bij ons thuis. De sushi zag er goed uit en was mooi opgemaakt. Helaas zat de sushi met zalm, groene asperges en

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Presentatie pokebowl tonijn prima. Gehakte tonijn slecht! Veel rijst tov overige inhoud

, 29-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De Poke bowl was erg goed! 👍🏼

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn dat Doozo weer in Leeuwarden is. Heerlijk verse sushi gegeten en snelle bezorging.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch nooit betere sushi gehad..ook de ramen was echt fantastisch..en de bezorger was op de minuut af op tijd. Kan niet beter

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Blij dat ze er weer zijn. Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg snelle bezorging (20/25 minuten) en lekkere verse sushi!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

HEEL HEEL HEEL lekker! Wij hebben een poke bowl besteld. Op zaterdagavond binnen een uur bezorgd en de grootte van de portie was meer dan genoeg. Absoluut voor herhaling vatbaar.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker sushi, net even anders. Vers en lekkere bijgerechten. Bezorging op tijd!

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

voor het eerst sushi's samen met pokébowls als complete maaltijd besteld, heerlijk en verassend, het was zeker voor herhaling vatbaar.

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor de 1e keer wat bij Doozo besteld; ik ging voor de pokebowl met eend. De portie was groot, wat natuurlijk fantastisch is! Was ook erg lekker, die pokebowls ga ik in ieder geval vaker halen!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duck pokebowl: dressing veel te veel zout, echt te zoutig om te eten, overige ingredienten prima.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Kan ook niet anders :)

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk verse sushi gehad, met een glimlach en snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en netjes. Eten zag er heerlijk uit en smaakte nog lekkerder, proef de versheid en kwaliteit.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en verse producten. Heb de Poke bowl spicy tuna besteld en dit is zeker een aanrader

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! 👌

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pokebowl gegeten snelle levering ondanks dat ik de verkeerde straat had doorgegeven, werd netjes gebeld... 👌🏼🥢 Bestel zeker weten weer hier

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger stond binnen een kwartier voor de deur (op zondag om 19.00 besteld). Razend snel dus. Kwaliteit wederom goed. Alles vers, het smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Oh jongens mag ik dit elke dag!! Heerlijk!! Makkelijk online besteld, snel en uitermate vriendelijk bezorgt, super vers, en oh zo lkkr!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, snel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de poke bowls gehad. Heerlijk zijn die. Ben nu ook erg benieuwd naar de sushi. Heb menig avonden doorgebracht in restaurant Doozo destijds. Bezorging was ook top.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere sushi. Veruit de beste sushi vd stad. Ook erg goed punt is de bezorging naar gebieden buiten leeuwarden. Ga zo door! 👌🏻

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Alleen de tonijn vond ik iets té pittig.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden sushi en een poke bowl besteld. De poke bowl was lekker. De sushi vonden we niet erg bijzonder.. De sushi waren erg grote stukken en niet heel bijzonder kwa smaak. Voor ons blijft Hana in leeuwarden dan toch favoriet! Wat wel een pluspunt was is dat ze in Stiens bezorgen. Vond het alleen vervelend dat je geen tijdsindicatie kreeg. Ook is het zo dat vanaf €50 gratis bezorging is. Toch was mijn rekening €53,50 (die €3,50 zijn de bezorgkosten). We zeggen niet nooit meer want de poke bowl was verder lekker maar voor de sushi rijden we toch liever even door naar Hana.

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi zoals het hoort: heerlijk! De papadum en tonijntartaar maakten het helemaal compleet!

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon erg lekker! En mega snelle bezorging. +/- 25 min

, 15-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, super snelle levering. Veel!

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi was heerlijk! Lekker op temperatuur, dus niet koud. Perfect die bakjes voor de sojasaus.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi , goede kwaliteit de sushi met eend was een verassing

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas kreeg ik niet wat ik bestelde. Ik had de salmon cream cheese waar avocado in hoort te zitten. Ik kreeg een andere variant namelijk met lente ui ipv avocado (hier kwam ik achter toen ik er 2 op had en de smaak niet herkende). Dat smaakt toch echt anders helaas. Vond het niet zo lekkere combi. En niet netjes dat ik wat anders kreeg dan ik bestelde. De verpakking en het plaatje waren prima.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top voor elkaar! Ga snel weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supersnel bezorgd. Heerlijke verse sushi. Alleen veel plastic bakjes, daar zouden jullie nog iets op moeten vinden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers, goed op smaak en bezorging perfect op tijd. Lekkerste sushi die je in Leeuwarden kunt laten bezorgen.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super dat Doozo weer terug is. De sushi was heerlijk en de bezorging netjes en op tijd. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, blij dat jullie terug zijn 😋👍🏻🍣

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben geen echte sushi eter maar dit was erg goed!

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. Met de nadruk op vers. We moesten wat langer wachten als we gewend zijn met thuisbezorgen, maar het was het wachten waard!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag ipv lekkere sushi de poke-bowl besteld.. Wat een aanrader!!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt lekkere sushi. Soya saus is wel essentieel bij de sushi naar mijn mening. Ik kreeg geen soya saus of stokjes erbij. De kwaliteit krijgt dus een goede beoordeling maar de bezorging niet. Gelukkig had ik nog soya saus over van een vorige bestelling

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Allereerst wil ik zeggen dat de website top is en dat ik erg blij ben dat jullie van start zijn gegaan. Jullie website is fantasisch, echt prachtig. De keuze is ook reuze, ook voor vega. Dat is top, want dat mist nog bij andere zaken (how much falafel can one person take?!). Jullie vragen om de ervaring, om zo te kunnen verbeteren. Vanuit dat perspectief schrijf ik dit. De sushi was vers en zag er prachtig uit. Verpakking netjes en compleet met mooie stokjes en goede soja sauce. Van mij mogen de smaken iets meer uitgesproken, ik vond het allemaal wat op elkaar lijken. De stukjes waren groot, vooral de tempura roll. Hierdoor ligt er meer focus op het kauwen en minder op de smaakbeleving. Ook is bij de tempura roll de ratio crispy en sushi uit balans. Dat is jammer want crispy is awesome. De pokebowl bevatte erg veel koolhydraten en in verhouding weinig groenten. Hetzelfde voor de miso broth. De broth zelf vond ik wat flauw en niet heel indrukwekkend. Ik ben dol op dat zoute en ge

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Erg lekkere sushi, veel keuze (ook voor veganisten) en snelle bezorging.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Yes Doozo is back in town! De lekkerste sushi en de spicy tuna is heerlijk.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker maar wel duur. Blijft een aanrader. misschien wat goedkoper nu er meer concurrentie is.

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Volgens mij en mijn bezoek de lekkerste sushi uit Leeuwarden. Alles super vers en precies op de tijd bezorgd. Top! 👍🏻

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke bezorging en misschien nog wel belangrijker kwalitatieve en lekkere sushi!!!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo fijn dat jullie terug zijn. Wat een verschil in kwaliteit met ander aanbod in Leeuwarden! Super lekker vers!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Pokebowl (mixed versie)! Vers, veel en erg lekker. De verse zalm was heerlijk en puur. De, tonijn vond ik persoonlijk niet zo. Vind het pure stuk vis lekkerder dan de fancy mix.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Als van ouds!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw wat lekker en behoorlijk veel... We kunnen er morgen nog een keer van genieten. Ongeveer een half uur op het eten geqcht super....

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en lekker snel!

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk en bezorging precies op tijd!

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten thuis met sushi van Doozo. Ook de soep is lekker, een complete maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten (Wat hebben we deze sushi gemist!) en keurig op tijd! Helaas geen soyasaus of stokjes aanwezig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!! En wat een leuke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Enige min puntje was de grote blokken zalm. Had van mij in kleinere stukken gemogen. Verder erg genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Welkom terug doozo! Wij hadden twee poke bowl besteld. Redelijk snel en correct. Toen konden aan onze maaltijd. Wat wat een smaaksensatie,mijn complimenten! De prijs van een poke bowl is in verhouding prima.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

perfect. Betere sushi kun je nergens anders krijgen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Ik had genoeg gehad aan de Vegabox voor 1 persoon, maar omdat ik 0,25Eurocent tekort kwam voor bezorging moest ik bijbestellen en bleef er over. Dat is zonde :) Dat was het enige.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, kwaliteit sushi voor je geld! Elke sushi is goed gevuld, zoals de nigiri sushi; heeft een dikke plak heerlijke zalm erop. Super goede smaakvolle wasabi en niet dat slappe smaakloze wasabi wat je bij veel andere restaurants hebt. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en vers eten! Snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! In 1 woord! Heerlijk klaar gemaakt, mooi opgemaakt. De ramen soep is ook echt een aanrader, erg smaakvol! Dus, fijn dat jullie terug zijn! Tot snel!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer ouderwets heerlijke sushi van Doozo gegeten! Deed me direct denken aan jaren geleden. Geweldig dat jullie in een nieuw jasje terug zijn in Leeuwarden! Jullie hebben ons er weer als vaste klant bij! Succes!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Dooo Kwaliteit !

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top! En zeker niet te weinig. Lekker van gegeten

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk verse sushi met erg veel smaak. Ook fijn dat de wasabi en gember vers was, en niet in zakjes zat (zoals bij de meeste sushi restaurants, wanneer je thuisbezorgd of afhaalt). Zeker een aanrader, genoten!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, smaakvolle echte sushi. Aanrader! Prima service en alles op tijd klaar. Mooie bakjes en stokjes ook.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekkere verse sushi en binnen een dik een half uurtje bezorgd. Top!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

5 sterren! Beste sushi en poke bowl van Leeuwarden.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles top!

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, super verse sushi.

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede porties, goede kwaliteit. Na een klein foutje met het bezorgen werd dit super vriendelijk, snel en goed opgelost!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo fijn! Aanrader 🥳

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker zacht en de Ramen was verrukkelijk!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi en pokebowl zijn fantastisch! Vis proeft verser dan vers en de hoeveelheid rijst is precies goed. Lekkerste van Leeuwarden!

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en supersnel

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker vooral die zalm die licht gebakken was .mooi opgemaakt en verpakt. Bedankt dat ik mee mocht doen.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, ruime porties en werkelijk topklasse sushi. De levering duurde 1 u en 45min. Dat is te lang. De warme gerechten waren nog wel warm. Kleinigheidje 😉

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers. Smaakt erg lekker. Jammer dat het op was! ;)

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Genoten van top kwaliteit sushi en salade. Aanrader!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Helemaal Top

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goed verpakt en snel geleverd.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi was super lekker en keurig op tijd bezorgd conform afgesproken tijdstip! Goed dat jullie terug zijn Team Doozo! We bestellen snel weer!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie sushi was van topkwaliteit . En wat een mooie accommodatie . Een aanwinst voor Leeuwarden.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, sushi was erg lekker. Misschien is het leuk als de wasabi in een toefje wordt geserveerd.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat zijn we blij dat jullie terug zijn 😊 Beste sushi!!!! Heerlijk gegeten. Flexitarian box besteld. Heerlijke smaak combinaties en natuurlijk spicy tuna 😍 en de geitenkaas met biet, heel verrassend

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doozo is terug! Geweldig. Kwaliteit als vanouds. Super verse sushi’s!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Veruit de beste sushi van Leeuwarden! De tuna tartar is precies zoals hij moet zijn, puur, zacht en enorm smaakvol! Je proeft de kwaliteit van de producten en dat tegen vrijwel dezelfde prijzen als de “prijs knallers” in de rest van de stad waar B kwaliteit vis geserveerd wordt. Voor zwangere dames is er veel keuze en zijn er daarnaast veel vegetarische opties.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Echt eens wat anders. Verassende smaakcombinaties en echt met liefde gemaakt. Volgende keer weer!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!, heel erg vers. Aanrader!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!